01-09-2008, 01:36 AM
So...va explic cum e...trebuie sa scrii de iai face userului de mai sus daca ai fi singur cu el/ea intro camera! ...^_^...sper sa va placa jocul
YOU AND ME
|
01-09-2008, 01:36 AM
So...va explic cum e...trebuie sa scrii de iai face userului de mai sus daca ai fi singur cu el/ea intro camera! ...^_^...sper sa va placa jocul
01-09-2008, 09:34 PM
Este un topic asemenator cu cel de aici : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=2026
Da in fine...hai ca postez... Lithium-Sensui... daca as fi singura cu tine intr-o camera, mai exact, in camera mea, te-as servi cu un pahar de suc
01-09-2008, 11:08 PM
Mda...topicul este aproape identic cu cel postat de Dia.Asa ca nu imi mai ramane sa scpun decat un singur lucru:
Topic inchis. My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
2 Vizitator(i) |