Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Xibalba

Oarecum drăguț, deși lectura a fost, puțin, în afara ariei mele de preferințe, un bun motiv pentru care să încerc să văd cum vei continua; faptul că o despărțire va urma pare... destul de probabil, întrebarea e: cum vor evolua personajele din acel moment și înspre ce - sunt ahtiat după orice are urme de presiuni psihologice, conflicte interioare ce duc spre diverse decizii care mai de care mai, să sperăm, neortodxe... dar mă întind.

Partea de ai prezentat-o acum, cum se poate vedea și din primele vorbe, nu ma încântă în mod deosebit, cum vorbim despre o yauss (yet another utopic sex scene); acum nu știu câte astfel de scene au fost scrise de toți acești oameni de au pus mâna pe penel (de orice fel ar fi acela) măcar o dată-n viața lor, însă țin minte încă vreo 3 ori 4 scene similare, deși nu prea am dorit (a se citi: chiar deloc) a pune mâna pe cărți ce tratează doar astfel de subiecte... În fine, iar o iau pe arătură și nu zic/scriu nimic despre lectură-n sine. Ce mi-a plăcut e modul, foarte plastic, în care ai descris acțiunea, astfel am putut (cu a mea infimă putere de concentrare) să văd foarte clar felul în care s-au desfășurat faptele, precum și locul unde acestea au avut loc, foarte bine reliefat (după mine).

Acum, sper ca utopia să nu țină (dupa cum se-anunță aș putea avea dreptate) și să am parte de ceea ce-mi doresc, dar, desigur, asta nu ține de mine, heh. No, astfel când vei pune următorul fragment, de n-oi uita, oi citi să vedem înspre ce vor evolua lucrurile și cum vei completa această ușurința de a reda în clar cu o poveste ce să merite, deocamdată e prea devreme pentru a spune de-i pe placul meu ori nu.

Răspunsuri în acest subiect
Xibalba - de Lia - 16-11-2011, 01:42 AM
RE: Xibalba [18+!] - de Schimodie - 16-11-2011, 02:58 AM
RE: Xibalba - de CyBeR - 31-01-2012, 10:40 PM
RE: Xibalba - de Lia - 01-02-2012, 12:05 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Xibalba Lia 7 5.484 06-09-2011, 05:21 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)