Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Xiaolin Showdown

Ah pf xD Chiar ca a fost o serie draguta, urmaream destul de des, nu mai stiu cum s-a terminat insa (sau DACA s-a terminat macar) deoarece urmaream mereu la TV iar dupa cum bine stim toti... la TV episoadele rar sunt in ordinea lor cronologica. Cu toate astea insa, si eu pot spune ca urmarisem cu placere mai mereu, tematica era foarte draguta, la fel ca si "design"-ul, antagonistii de altfel (Chase era favoritul meu insa, nu Jack, ca in cazul tau xD), in mare... mai tot, era bine facut si entertaining! Also, oricat de perv & awkward ar suna, eu unul urmaream cu mare pasiune, de fiecare data, intro-ul seriei, lol, acum imi reamintisem. Mai exact, partea aceea in care protagonistii veneau intr-un High Speed Rush mai ceva ca in jocurile Dragon Ball, catre protagonisti iar lui Kimiko, ahm... i se vedea acea "crapatura" a fustei, dintre picioare? Lol, nu stiu ce aveam dar mi se parea foarte sexy 21 Ol' good times, what can I say. Zuppy04

PS: Random fact insa, funny or not, atat Xiaolin Showdown cat si Avatar au cam avut aceiasi tema (relativ) iar ambele mi-au placut la fel demult deci... e posibil sa fie ceva legat de genul cartoon-ului. Daca nu ai apucat sa vezi Avatar (The Last Airbender/Legend of Korra), iti sugerez sa te uiti, e foarte posibil sa-ti placa in cazul acesta xD

Răspunsuri în acest subiect
Xiaolin Showdown - de Clau~ - 17-09-2012, 05:58 PM
RE: Xiaolin Showdown - de George - 19-09-2012, 02:34 AM
RE: Xiaolin Showdown - de hiimera - 03-10-2012, 03:26 PM
RE: Xiaolin Showdown - de Queen of Darkness - 01-01-2014, 05:59 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)