24-08-2010, 04:39 AM
Sincera nu prea mi-a placut ca ati ras de aceste situatii, eu o admir pe mica mama , eu una daca eram in locul ei nici nu puteam trai ori cadeam intr-o depresie ori ma sinucideam sincer. Ar fi insemnat sa depind intotdeauna de altcineva....curioasa sunt cine e tatal? Eu o consider intr-un fel inconstienta sa faca copii in starea ei , mai ales ca si un copil sufera de aceasi boala plus de asta nu ii va putea creste ea.....Oricum e de admirat acest lucru.
Jeryl cu toate ca arata ca un copil doar statura il dezavantajeaza si e un lucru iar foarte curios, noi oamenii suntem o specie destul de ciudata.
Cat despre fata care sufera de piticism macar e sanatoasa, gigantismul pe de alta parte e mult mai periculos. Eu nu as vedea-o diferita. Ce? pana la urma si un caine arata diferit fata de mine pana si gandeste si se exprima diferit dar asta nu inseamna ca ma uit la el cu ironism ba chiar il simpatizez.Ea ce are sa nu imi fie draga?
Jeryl cu toate ca arata ca un copil doar statura il dezavantajeaza si e un lucru iar foarte curios, noi oamenii suntem o specie destul de ciudata.
Cat despre fata care sufera de piticism macar e sanatoasa, gigantismul pe de alta parte e mult mai periculos. Eu nu as vedea-o diferita. Ce? pana la urma si un caine arata diferit fata de mine pana si gandeste si se exprima diferit dar asta nu inseamna ca ma uit la el cu ironism ba chiar il simpatizez.Ea ce are sa nu imi fie draga?
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea
influenta personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru,
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva
ore,
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai
nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l
ajuta.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubita.
The rest is still Unrwitten
influenta personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru,
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva
ore,
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai
nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l
ajuta.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubita.
The rest is still Unrwitten