05-06-2012, 06:36 PM
(04-06-2012, 07:05 PM)dopamine A scris: Numele trupei: Albatros D.IX
Numele albumului: Rowberrow
Track 1: SS Patroclus (1923)
Track 2: Witchkrieg
Track 3: Albert Michelsen
Track 4: Hyposmocoma adolescens
Track 5: Dave Charles
Track 6: Nicolas Prosper Bauyn d'Angervilliers
Genul albumului: Dnb
Dedicat: Prietenului meu pentru ca lui i-as dedica orice creatie a mea
Numele trupei e genial, nu mi-ar fi trecut prin minte un nume asa tare nici daca ma straduiam mult sa-l gasesc In schimb, numele albumului e foarte neinspirat. Am citit pe wiki ca e un oras din Anglia... E aiurea sa ai un album care se cheama ca un oras din Anglia, in opinia mea :/ Nici macar nu e un oras cunoscut haha
Numele primei melodii iar mi se pare super, ar fi clar o melodie despre razboi sau care sa trimita cu gandul acolo. Fiind un album dnb, cred ca as fi pus un sample dintr-un film despre razboi in ea. A doua e total neinspirata. O melodie cu numele albumului altei formatii e aiurea. A patra ar trebui sa fie cea mai frumoasa melodie din album A treia, a cincea si a sasea... ma abtin
Am vrut sa bag si un bonus track... Dar m-au demoralizat numele alea 4 si n-am mai facut-o
Haha, daca tu esti dezamagita de al tau, de al meu ce sa zic? In special track 3, care nici eu, managerul trupei nu-l pot pronunta.
On: nu-mi abandonez trupa de mai jos pe inca una.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.