15-07-2011, 09:33 PM
ca de obicei v-ati omorat cu comentarile, chiar asa prost scriu ca nu merit un amarat de comm
stiu stiu ca nu e asa, e doar din cauza leni de care sufar eu
de data asta o sa va amuzati putin pe seama mea, chiar si eu ma amuz :))
When I’m drunk (happy)…
Bla Bla Bla
Tocmai am dat pe gat o doza de bere si trebuie sa recunosc ca ma simt in al noualea cer
de-a dreptul minunat
o stare de euforie de care ii foarte posibil sa devin dependenta cat de curand
si daca va intrebati daca sunt beata
defapt... chiar nu sunt.
sunt doar putin cum se zice... hac..
a, pardon
de la gazele din bere cu siguranta
dar nu sunt beata indiferent de ce parere v-am facut
si ah, e 20 si 20, poate ca in sfarsit sa indragostit bunaciunea aia din 11 c de mine, sau o fi din cauza retardatului care ma suna incontinu
nu-mi pasaaaa
pentru ca eu stiu ca sunt perfecta indiferent de ce ar zice uni debili mintal despre mine
si ce-i cu toata porcaria asta cu “frumusetia este doar in interior†sa fim seriosi, doar un om urat zice si chiar crede porcaria asta
dar hai sa lasam povestile pe alta data, de acord?
Bine, bine, stiu ca vreti sa va bucurati de talentul meu inimaginabil si neomenesc pentru mai mult timp
Totusi,simt ca in cel mai scurt timp capatana mea alcolizata v-a face contact cu tastatura.
Asa ca inchei prin ati spune ca eu chiar tin la tine, imbecilul naibi, realizeaza odata cat de min…
Waaa... No time for slipiping sliping tonight..
stiu ca nu sunt in toate mintile, maine probabil o sa-mi dau in cap ca am postat chestia asta dar asta este :))
scz... de greseli, de data asta intelegetimaaa si spuneneti-mi cat de tare v-am amuzat, ma gandeam ca data viitoare cand merg la o intalnire sa ma duc putin bauta ca observ ca sunt tare sociabila, nici nu vreti sa stiti cate le-am spus parintilor mei... shit, o sa mi-o incasez...
stiu stiu ca nu e asa, e doar din cauza leni de care sufar eu
de data asta o sa va amuzati putin pe seama mea, chiar si eu ma amuz :))
When I’m drunk (happy)…
Bla Bla Bla
Tocmai am dat pe gat o doza de bere si trebuie sa recunosc ca ma simt in al noualea cer
de-a dreptul minunat
o stare de euforie de care ii foarte posibil sa devin dependenta cat de curand
si daca va intrebati daca sunt beata
defapt... chiar nu sunt.
sunt doar putin cum se zice... hac..
a, pardon
de la gazele din bere cu siguranta
dar nu sunt beata indiferent de ce parere v-am facut
si ah, e 20 si 20, poate ca in sfarsit sa indragostit bunaciunea aia din 11 c de mine, sau o fi din cauza retardatului care ma suna incontinu
nu-mi pasaaaa
pentru ca eu stiu ca sunt perfecta indiferent de ce ar zice uni debili mintal despre mine
si ce-i cu toata porcaria asta cu “frumusetia este doar in interior†sa fim seriosi, doar un om urat zice si chiar crede porcaria asta
dar hai sa lasam povestile pe alta data, de acord?
Bine, bine, stiu ca vreti sa va bucurati de talentul meu inimaginabil si neomenesc pentru mai mult timp
Totusi,simt ca in cel mai scurt timp capatana mea alcolizata v-a face contact cu tastatura.
Asa ca inchei prin ati spune ca eu chiar tin la tine, imbecilul naibi, realizeaza odata cat de min…
Waaa... No time for slipiping sliping tonight..
stiu ca nu sunt in toate mintile, maine probabil o sa-mi dau in cap ca am postat chestia asta dar asta este :))
scz... de greseli, de data asta intelegetimaaa si spuneneti-mi cat de tare v-am amuzat, ma gandeam ca data viitoare cand merg la o intalnire sa ma duc putin bauta ca observ ca sunt tare sociabila, nici nu vreti sa stiti cate le-am spus parintilor mei... shit, o sa mi-o incasez...