Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Where's the love?

Iti multumesc ca m-ai ajutat and stuff. Sa trecem la comentariul serios ^.^
Descrierea (o iubesc), Dialogul (il iubesc), Asezarea in pagina (draguta). Trecem peste asta si sarim la ideea capitolului:

ღ Saraca Sakura.. :( Imi e mila de ea. Iubeste neconditionat persoana care nu trebuie si nu asteapta decat iubire inapoi, dar nimeni nu-i ofera aceste lucruri.

ღ Ca o paranteza, imi pare ca ai strecurat numele lui Deidata printre randuri si nu ai zis direct ca pe iubita-su il cheama Deidara, are 1000 de ani s`a nascut in perioada renasterii si este inhaitat cu Hitler X sau Hittler Z sau cu mortii din al doilea razboi mondial - Ai inteles ce vreau sa spun. Ai strecurat detaliile foarte frumos.

ღ Psihologic vorbind, din punctul meu de vedere, Saku este presata de aceasta eticheta de "curva" care ii este atribuita pe nedrept de catre toata lumea. Chiar cred ca are nevoie de cineva care sa o considere iubita lui si nu tarfa cartierului. Adica sa o faca sa se simta in sfarsit iubita pentru faptul ca exista, ca e ea insasi. Si eu sper ca acea persoana sa fie Sas`ke.

ღ Banuiesc ca atitudinea Sakurei e tot un rezultat al acestei etichete pe care toata lumea i-o atribuie. Saracuta.. :(

Finally, commul meu se incheie aici. Clau, astept nextul, pretty darling :* Si felicitari dear So what? pentru acest next minunat.

XoXo,
Miky
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

Răspunsuri în acest subiect
Where's the love? - de ^Ciresica^ - 07-10-2011, 09:27 PM
RE: Where's the love? [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 09-10-2011, 03:57 PM
RE: Where's the love? [SasuSaku +18] - de Katniss - 30-10-2011, 12:48 AM
RE: Where's the love? [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 07-11-2011, 04:41 PM
RE: Where's the love? - de Ayumi Michaelis - 22-01-2012, 06:36 PM
RE: Where's the love? - de Miky sweetie :3 - 22-01-2012, 11:00 PM