Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

When Feelings Burst Inside the Heart[Gaara story]

Ma bucur sa vad ca unele persoane citesc fic'ul xD. D@n@ si sakura_haruno98, multumesc ca ati postat,sper sa va placa si in continuare[P.S. sakura_haruno,Gaara it's mine >:) I love him more than you O//O ] Anyway,here's chapter 3...Enjoy ^o^

Capitolul 3: Misiunea incepe…,,Ce vrei sa pui la cale?”

Mai erau cinsprezece minute pana la inceperea misiunii. Rabdarea multor ninja era risipita, mii de intrebari isi faceau loc in mintea lor, insa unora nici nu le pasa ce se intampla in jur. O liniste de mormant se asternuse, cu totii parand cazuti intr-un somn adanc, inchizandu-se intr-un cocon al tacerii. Erau absorbiti de propriile ganduri, glasul vantului ce ridica frunzele in vazduh fiind singurul ce-i facea sa se trezeasca la realitate.
Fiecare echipa isi facea un plan unde sa inceapa cautarile, ce amulete ar fi mai usor de gasit si care ar fi sansele lor de reusita,cu exceptia echipei 7,unde cei trei adolescenti priveau in parti total diferite, parca uitand ca trebuie sa lucreze impreuna. Naruto statea pe pamantul inca umezit de roua diminetii, frecandu-si barba imaginara: ,,Sa vedem cu cine avem noi de-a face…” privi in jur, putin dezorientat, lasandu-si privirea sa alerge printre participanti. “Echipa lui Guy va fi usor de invins!” facu un semn afirmativ din cap, doar pentru el, lovindu-si determinat cu pumnul in palma. ,,Pe Neji l-am batut chiar eu, Ten-Ten e mult prea slaba pentru a o dobori pe draga de Sakura, iar Lee, poate Sasuke va reusi sa-l bata” Privi spre membrii echipei care discutau determinati de misiunea ce urma sa inceapa. Poate ca ii subestima, dar asta nu parea sa il deranjeze pe Naruto. ,,In echipa Hinatei, va fi mai greu cu Shino, dar ne descurcam cumva…Echipa 8 e de asemenea usor de invins, Ino e cea mai slaba, grasanul ala nu e un pericol, iar lenesul de Shikamaru stie doar o tehnica, sunt suficient de atent sa ma feresc de el!” Dadu din nou din cap afirmativ, planul era perfect si nimic nu il putea trage inapoi. Chuuninii din satul Konoha si colegii lui ninja erau toti in jurul lui, pregatindu-se pentru orice ce putea urma. “Mai sunt ciudatii din Satul Sunetului, Sasuke l-a batut pe unul din ei, fata a fost invinsa de Shikamaru, deci e simplu, iar noul venit in echipa pare destul de fraier.” Echipa din satul sunetului avea o vibratie stranie in jurul ei. Stateau undeva la periferia multimii, vorbind in cuvinte monosilabice si privind superiori in jur. “Au mai ramas Gaara si fratii lui, cu care va fi mai dificil sa luptam, iar cei din satele Focului si Apei sunt niste amatori…Cu siguranta vom reusi! “. Zambi siret, ridicandu-se in picioare. Isi privi scurt colegii de echipa, isi scutura hainele de praf si se sprijini de un copac,inchizand ochii linistit.
Misaki se uita atenta fiecare membru al fiecarei echipe, asemeni blondului. Nu judeca prea mult dupa aparente, dar curiozaitatea o indemna sa-i cunoasca. Privea repede, fara a da impresia ca e prea interesata de ceilalti, facandu-si o mica parere in despre toti. Finalizand un tur al multimii, dupa ce se amuza copios pe seama tunsorii lui Lee, ochii ii ramasesera indreptati spre un baiat nepasator cu parul rosu ca focul,ai carui ochii verzi exprimau indiferenta si raceala. Aceasta zambi usor, spunandu-si in sinea ei. ,,Ce pusti interesant! E mai ciudat decat ceilalti… Poate voi lua de la el cateva amulete, sa vad de ce e in stare “. Fiind atat de adancita in planurile ei neastamparate, nu-si dadu seama ca unchiul sau era la doi metri de ea, vorbind cu elevii lui. Ii sfatuise sa fie atenti, sa lucreze in echipa si sa foloseasca cu grija jutsu-urile, dupa care se indrepta spre fata, nedezlipindu-si ochii de pe paginile scrise cu negru.
-Mult noroc, Misaki! Sunt curios sa vad ce ai invatat in tot acest timp! ii spuse serios in timp ce-si punea cartea la loc.
-Vei vedea tu, ii raspunse ea, facand cu ochiul. Am asteptat mult aceasta msiune,deci nu voi da inapoi!
-In regula, ne vedem mai tarziu…,ridica barbatul din umeri, plecand de unde a venit. Nu mai era mult si incepea cel mai important eveniment din viata chuuninilor.
La balconul sediului, o tanara cu parul negru scria grabita intr-un tabel numele tuturor participantilor, in timp ce doamna Hokage sorbea linistita dintr-o ceasca cu ceai. Mai erau cinci minute, iar Shizune completa rapid :
-Echipa 1 din Satul Sunetului, formata din Abumi Zaku, Tsuchi Kin si Yamamoto Kei …Echipa 2 din Satul Frunzei, formata din Akimichi Choji, Yamanaka Ino si Nara Shikamaru. Echipa 3 din Satul Nisipului, formata din Kankurou, Temari si Gaara. Uzumaki Naruto, Haruno Sakura si Uchiha Sasuke. Of, sunt prea multi! ofta ea deznadajduita. Cate au mai ramas?
-Patru, raspunse scurt femeia. Nu te mai plange, crezi ca e prea greu?Pun pe altcineva daca nu…
-Nu, ma descurc! riposta aceasta serioasa si totodata rusinata ,continuand lista: A 5-a echipa din Satul Focului, alcatuita din Seijou Nosaka ,Takaomi Kaname si Fujiwara Murata…Acestia participa pentru prima oara la Misiunile organizate de noi. Urmatorii sunt cei din Satul Apei. Si ei sunt pentru prima data aici, dar nu gasesc hartia primita de la senseiul lor cu numele…
-E pe masa din biroul meu, am verificat eu ceva la ea ,ii explica Tsunade, aratand spre incaperea respectiva. Du-te sa o aduci!
Bruneta alerga in birou, infasca foaia si se grabi spre locul unde lasase tabelul. Minutele se scurgeau deodata mai repede, trebuia sa termine la timp… Si ea parea oarecum emotionata, deoarece cea mai puternica persoana din Konoha o desemnase sa faca acest lucru, iar pentru ea era mai important decat o simpla cerinta.
-Echipa 6,din Satul Apei, formata din Matsuko Kiru, Kyusune Misaki si Ishimaru Jun. Fata asta nu e cea cu care a vorbit Kakashi acum cateva minute?
-Ba da. Am auzit ca este copilul nelegitim al fratelui lui Kakashi, Hatake Hiro. Acesta a locuit in Satul Frunzei, dar a plecat acum cativa ani in Satul Stelei, lasand fata cu mama ei, istorisi blondina, lasand ceasca goala pe masa. Ai terminat?
-Mai am echipa 7 si 8 din Satul Frunzei, alcatuite din Rock Lee, Ten-Ten si Hyuuga Neji, respectiv din Inuzuka Kiba, Hyuuga Hinata si Aburame Shino. Ar trebui sa da-ti startul, Tsunade-sa…
Insa nu mai avuse timp sa termine fraza, deoarece conducatoarea ridica mana dreapta, lasand-o lent in jos, dupa care simplul cuvant ,,Start!” ii starni pe toti cei 24 de adolescenti sa dispara in desisul Padurii de Jad, cautand prin copaci, tufisuri sau orice loc posibil unde ar putea fi amuletele indicate. Trebuiau sa-si gestioneze cu grija timpul, caci fiecare dorea mai mult decat orice sa castige, si sa dovedeasca de ce sunt in stare. Entuziasmul si indarjirea se putea citi pe fetele lor, odata cu inceperea misiunii. Acum totul depindea de echipele lor si tehnici si jutsu-uri. Nimic nu-I mai putea opri, sau cel putin asa credeau ei…
Departe de tinerii ninja, intr-o pestera gigantica, cei din Akatsuki erau cufundati intr-o stare de plictiseala. Desi inanutru era racoare, pareau incinsi de razele necruatoare ale Soarelui. In timp ce Deidara, Zetsu si Tobi se intorceau din Satul Ploii, Konan, Kakuzu si Hidan incercau sa gaseasca modalitati mai usoare de a prinde cele noua bestii. Desi erau atat de puternici, aveau nevoie de noi strategii de lupta. Pain statea idiferent pe un fotoliu, cu ochii inchisi, sprijininu-si fata in maini… Era oarecum nervos, caci Orochimaru era inca in viata, si asta parea sa-i impiedice sa-si indeplineasca telul, acela de a conduce lumea. Chiar daca era intotdeauna calm si indiferent, un simtamant de nerabdare il incerca dupa mult timp, o dorinta nebuna de a lupta, insa incerca sa-si astampere aceste impulsuri, privind din cand in cand spre colegii lui. Konan il privi la randul ei pe furis, intelegand oarecum prin ce trecea, dar nu spuse nimic, adancindu-se mai mult in propriile ganduri.
In padurea din apropierea pesterii, ceilalti trei membri Akatsuki se avantau prin copaci, grabindu-se spre locul de intalnire cu ceilalti. Caldura insuportabila ii molesea, cea ce-I starnea sa mareasca pasul. Primul era Tobi, urmat de blondul mereu binedispus, ultimul fiind cel poreclit ,,Omul-planta”. Isi continuau drumul obisnuit, dar o prezenta straina in facu pe Deidara sa se opreasca. Si cei doi insotitori observasera acest ,,intrus”, insa au privit in jur foarte atenti. Intr-un final, acesta se izbi din neatentie de un arbore, cea ce ii conduse pe cei trei direct spre el. Desi nu se cunosteau, Tobi considera ca e prea aproape de sediul lor ca sa scape nepedespit. Il insfacara de haine, chiar daca acesta incerca sa riposteze fara succes, sfarsind prin a fi dus in pestera acestora.
-Hei Pain, ti-am adus un admirator secret! Rase ironic blondul, aruncandu-l in fata prietenului sau. Desi nu lasa sa se vada, ostaticul tremura in sinea lui de frica, fiind destul de constient ca se afla in barlogul celor mai feorce asasini cunoscuti pe atunci. Roscovanul il privea cu dispret, si totusi mirat ca un simplu ninja a indraznit sa se apropie atat de mult de ei, asa ca intreba pe un ton glaciar:
-De ce ai venit aici? Te-ai saturat de viata, nu-I asa?
-Nu ,nicidecum!raspunse inghitind in sec barbatul, ocolind privirea fulgeratoare a lui Pain. Statea nemiscat, inima pulsandu-I puternic, degerand de teama sub ochii rautaciosi ale acestora. Intr-o clipa, isi aduse aminte motivul pentru care se afla acolo, imbarbatandu-se. Am auzit ca sunteti in cautarea celor noua bestii cu coada, insa nu ati capturat niciuna inca. Va pot ajuta insa sa o prindeti pe cea cu noua cozi, aflata in interiorul chuuninului din Konoha, Naruto.
La auzul acestui nume, seful Akatsuki ridica o spranceana, privind si mai urat spre prizonierul devenit foarte guraliv dintr-o data. Desi toti cei ce au incercat sa faca pacturi cu ei au fost ucisi numaidecat, acesta continua interesanta discutie.
-Ne poti ajuta spui? De ce crezi ca daca vroiam sa-l prindem pe Naruto nu o faceam pana acum? Crezi ca avem nevoie de unul ca tine pentru asta? intreba el incruntandu-se si mai mult. Est foarte increzator…mult prea increzator!
-Intr-adevar, puteati, insa eu am un avantaj. Naruto e prietenul lui Kiba Inuzuka, pe care daca il vom prinde, acesta va veni sa-l salveze. Va fi mai simplu sa-l prindeti pe teritoriul vostru, nu-I asa?
Cei sapte se intoarsera unii spre altii, intelegandu-se din priviri. De un timp cautau o noua strategie cum ar putea sa prinda o creatura, iar acest om le arata una. Desi nu puteau accepta ideea unui ninja amarat, trebuiau sa recunoasca: nu era chiar atat de rau. Dupa cateva minute de gandire si priviri neintelese ,au aprobat cu totii, apoi Pain relua:
-In regula, Hiro, sa vedem ce va iesi. Daca nu-l vom avea pe Kyuubi, fi sigur ca nu mai scapi cu viata! Acum, spune-ne care e planul tau. Daca imi convine, il aprobam, daca nu, il facem cum spun eu. Acest pusti, Kiba…De ce il vrei pe el? Colegii sai de echipa sunt momeli mai bune.
-Asa e, insa eu vreau sa-l aducem odata cu Naruto si pe Izunuka Kojiro, singurul care stie cea mai groaznica fapta pe care am savarsit-o, si vreau sa scap de el odata pentru totdeauna. Fiul sau e singurul mod de al aduce aici, unde-l pot ucide mai usor. Iar cu ceilalti, puteti face ce vreti! Tot ce e de facut e sa mergeti in Padurea de Jad si sa va distrati cu tineri chuunini ai Konohai, in timp ce unul dintre voi il va captura pe Kiba. Cu siguranta un grup va veni dupa el, iar atunci ma voi putea razbuna! Iar voi va veti putea delecta macelarind viitori ninja ai Satului Frunza…
-Interesant! exclama roscatul, zambind malefic. Gandesti bine pentru un simplu muritor. Kakuzu si Hidan, mergeti in Amegakure si cautati un loc unde sa inchidem mucosul. Konan, cheama-i pe Sasori si Kisame. Noi mergem in Konoha sa ne jucam. Iar tu, Hatake Hiro, pregateste-te. Razbunarea ta va fi mai dulce decat crezi!
-De unde-mi stii numele? intreba iritat brunetul. Nu am precizat asta cand am vorbit.
-De aceea nu am insistat. Distrugerile create de tine si misiunile esuate au ajuns la urechile noastre. Esti un tip ciudat, dar fi atent…Nu e bine sa te joci cu noi!
-Fi sigur ca il veti avea pe Kyuubi, orice ar fi! Nimic nu ne va opri!
Acesta zambi, apoi disparuse cu ceilalti membrii intr-un nor de fum. Cei doi barbati plecara si ei, lasandu-l pe Hiro singur. Se simtea dupa mult timp implinit, o sentiment ciudat incoltise in sufletul lui, insa nu-l baga in seama, surzanad cu gandul ca dorinta lui de atatia ani se va indeplini curand. Dar oare stia el ca va intalni o persoana atat de cunoscuta, care poate il va face sa regrete ce face…?

Răspunsuri în acest subiect
When Feelings Burst Inside the Heart[Gaara story] - de RaLLy-chan - 13-07-2009, 10:56 AM
RE: Patrunzand in inima demonului[Naruto fan-fic] - de RaLLy-chan - 20-07-2009, 11:20 AM
RE: When Feelings Burst Inside the Heart[Gaara story] - de sakura_haruno98 - 23-07-2009, 05:58 PM
RE: When Feelings Burst Inside the Heart[Gaara story] - de RaLLy-chan - 23-07-2009, 08:49 PM
RE: When Feelings Burst Inside the Heart[Gaara story] - de sakura_haruno98 - 24-07-2009, 12:35 PM
RE: When Feelings Burst Inside the Heart[Gaara story] - de RaLLy-chan - 26-07-2009, 04:09 PM
RE: When Feelings Burst Inside the Heart[Gaara story] - de sakura_haruno98 - 26-07-2009, 08:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.650 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  Music for heart Miky sweetie :3 14 13.030 24-01-2012, 03:04 AM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Pure heart Akane Hime 22 12.399 19-01-2012, 08:52 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Drugged With Desires l: Hidden Feelings Miky sweetie :3 55 41.988 04-01-2012, 12:21 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 10.896 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  After a broken heart Too Many Dreams. 24 16.132 27-01-2011, 11:23 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal
  Feelings Fifilina 1 2.173 23-12-2010, 08:32 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  Intunericul sinelui / Dark Inside [action / adventure] aurelia chircu 4 3.312 17-04-2010, 04:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  A Gaara & Sasuke parody made by Jigoku and Kikyo92 ╰☆ Bloody Rose ☆╮ 5 8.475 18-07-2008, 10:09 PM
Ultimul răspuns: nibbles

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)