27-10-2012, 03:56 PM
Mersi pentru intampinare , Syryus. Deocamdata ma descurc cu postarile , sunt perioada de invatare si prind mai greu. Dar cand n-o sa mai stiu pe unde s-o scot la capat , I will ask for your help.
Buna , sheriarty!. Imi place aici si o sa incerc sa fiu activa.
Personajul meu preferat din Naruto este Neji , iar din Bleach nu ma pot hotari intre Ichigo si Rukia. Sunt amandoi comici si simpatici. Deci o sa spun ca personajul meu preferat din Bleach este Ichirukia.
La a doua intrebare sa zicem ca raspunsul ar fi Seby&Ciel.
Dupa cum am mai spus , nu am vazut toate episoadele din animeurile pe care le urmaresc , deci nici din Honey&Clover. Am vazut din anime si cand a fost la televizor , dar m-am uitat la cateva episoade si la calculator.
Multam , si eu sper.
Buna , sheriarty!. Imi place aici si o sa incerc sa fiu activa.
Personajul meu preferat din Naruto este Neji , iar din Bleach nu ma pot hotari intre Ichigo si Rukia. Sunt amandoi comici si simpatici. Deci o sa spun ca personajul meu preferat din Bleach este Ichirukia.
La a doua intrebare sa zicem ca raspunsul ar fi Seby&Ciel.
Dupa cum am mai spus , nu am vazut toate episoadele din animeurile pe care le urmaresc , deci nici din Honey&Clover. Am vazut din anime si cand a fost la televizor , dar m-am uitat la cateva episoade si la calculator.
Multam , si eu sper.