Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Wazzzzzup?!

Oye, mates! Deeeeci... m-am gandit sa bantui si eu p-aici...
Eu-s Teo, am 14 ani, stau in Targu Ocna, sunt scorpion, ati prins ideea.
Nu citesc manga, dar am multe anime-uri preferate, si ca sa fac un fel de top 5 actual:
1. Yu-Gi-Oh! Duel Monsters & Soul Eater , fiindca pur si simplu nu pot sa aleg intre ele, dom'le!
2. Baka To Test To Shoukanjuu, ambele sezoane funny la maxim~
3. Naruto Shippuuden
4. Death Note
5. Fairy Tail, desi pe moment abia sunt la primele episoade..

Ce-mi place: sa dorm, sa desenez, sa ma joc la calculator, sa ascult muzica, sa fac lumea sa rada, sa urmaresc anime-uri, bineinteles, etc.
Ce nu-mi place: scoala, treaba, oamenii cu fite, sa ma cert, sa ma plictisesc, etc.
Genurile anime preferate: Actiune, comedie, fantasy, yaoi/shounen-ai, drama, mister, horror.
Genurile de muzica preferate: Rock, Dubstep.

Alte chestii despre mine: Eu sunt mai mult genul anti-social, dar sunt deschisa odata ce ajunge lumea sa ma cunoasca. Cateodata spun sau fac lucruri super ciudate si apoi lumea se uita indeluuuung la mine cu o fata gen "WTH?"... Nu-s genul care sa ma iau la cearta imediat ce am ocazia, ci e chiar invers. Daca cineva ma provoaca, doar il ignor fiindca urasc din tot sufletul sa ma cert. Mi-a placut mereu sa desenez si se pare ca am mostenit un 'oarecare talent' de la tatal meu. Actual, fac fan-art, iar cand o sa termin facultatea vreau sa devin un designer pentru companii de jocuri, preferabil sa ma duc in Anglia sa lucrez pentru Jagex.

Ok, destul cu asta. E randul vostru sa ma intrebati pe mine! Puneti orice fel de intrebare, indiferent cat de ridicola, prosteasca, copilaroasa sau la intamplare e! Nu... chiar vorbesc serios. 22

Oh, si aici puteti sa va uitati pe lista mea de anime-uri. Majoritatea din lista sunt foarte tari si le recomand cu placere! http://myanimelist.net/animelist/K-09
Click? --> http://world4.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=486001322
[Imagine: crona_signature_by_djayexclamationpoint-d32o4z8.png]
"S-stop it. I can't look directly at people like you with big, strong eyes..."

Răspunsuri în acest subiect
Wazzzzzup?! - de MasterEquinox - 07-02-2012, 11:41 PM
RE: Wazzzzzup?! - de Yondaime - 08-02-2012, 12:37 AM
RE: Wazzzzzup?! - de MasterEquinox - 08-02-2012, 10:28 AM
RE: Wazzzzzup?! - de Mao. - 08-02-2012, 11:31 AM
RE: Wazzzzzup?! - de MasterEquinox - 08-02-2012, 01:04 PM
RE: Wazzzzzup?! - de Addeh - 08-02-2012, 10:07 PM
RE: Wazzzzzup?! - de MasterEquinox - 09-02-2012, 10:26 AM
RE: Wazzzzzup?! - de Alicia - 09-02-2012, 10:38 AM