19-06-2011, 12:51 PM
Lucrarea unu este cel mai bine realizata dintre toate in aceasta competitie. Sa fiu sincera, nu se incadreaza mult in tema. Este doar o zeita. Unde-i noaptea zerilor? Adica... ma gandema sa fie gen... petrecere, oameni buni. o.o'' De aceea nici n-am participat. Oricum, i-as da un 9.
Al doilea desen, da, se incadreaza destul de bine in cerinte, daca era mai bine realizat, iar culoarea nu iesea de pe linie, cred ca era foarte bine. T_______________T Ii dau un 8, totusi... Desi cred ca asta e alegerea mea.
Celalalte doua desene: no comment. T__________T Prea multa osteneala pentru nimic.
Numarul 3: Nota mea e cinci. Cat de cat... Imi place cum ai cumprins ideea cu mana care trage cerul. T___________T
Numarul 4: Patru ca sa nu dau trei. T______________T
Cred ca se intelege de ce am dat asemenea note.
Alegerea mea merge spre desenul 2 pentru ca e incadrat mai bine in tema si imi plac demonasii aia. Desi... cum ai dat cu albastru pe parul fetei alea... T___________T Se putea si mai bine.
Al doilea desen, da, se incadreaza destul de bine in cerinte, daca era mai bine realizat, iar culoarea nu iesea de pe linie, cred ca era foarte bine. T_______________T Ii dau un 8, totusi... Desi cred ca asta e alegerea mea.
Celalalte doua desene: no comment. T__________T Prea multa osteneala pentru nimic.
Numarul 3: Nota mea e cinci. Cat de cat... Imi place cum ai cumprins ideea cu mana care trage cerul. T___________T
Numarul 4: Patru ca sa nu dau trei. T______________T
Cred ca se intelege de ce am dat asemenea note.
Alegerea mea merge spre desenul 2 pentru ca e incadrat mai bine in tema si imi plac demonasii aia. Desi... cum ai dat cu albastru pe parul fetei alea... T___________T Se putea si mai bine.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2