Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna ianuarie

1.
Ideea destul de drăguţă, chibi se pliază perfect pe ea. Puţin cam neglijent, detaliile sunt destul de slab realizate. Puteai încerca să-l colorezi, părea mai eye-catching, să iasă cu ceva în evidenţă.
6, pentru idee mai mult. Pare neterminat.

2.
Nu-ţi prea înţeleg ideea. Tech angel, gothic angel, asomewhatdifferent angel or what ? Hai să zic că ideea de a schimba clasicele aripi ar fi bună, dar execuţia lor nu este absolut deloc bună. Pare mai mult o schiţă, neterminat, lipseşte ceva din el. Haşura e îngrozitoare.
5.

3.
DBZ style or what ? Nu ţi-a prea ieşit. Nu stai bine cu anatomia [urechile, pectoralii, ochii; mai studiază şi tu câte ceva; chiar dacă nu desenezi 'realistic', ăsta nu-i motiv să neglijezi proporţiile oamenilor]. Ideea e banală.
4.

4.
Hai să zicem că-mi place cât de cât ideea şi îmi place execuţia aripilor mari. Anatomia, iar, mama ei de anatomie. Nu prea-mi dau seama ce-i chestia aia care atârnă din braţul tipei. Ochiul ăla-i desenat greşit. Un plus pentru că l-ai colorat.
6.

5.
În primul rând mă deranjează că pare neterminat. Te-ai concentrat pe păr, dantelă şi aripi, iar restul le-ai lăsat în voia sorţii. Dacă te apuci de ceva, măcar fă-o cum trebuie. Ideea nu-i cine ştie ce, tho.
8.

6.
Nu ştiu pe cine ai văzut tu că ţine o floare sau un obiect aşa, dar îţi garantez că nu aşa ar trebui să fie. Aripile alea bat independente una de cealaltă ? Căci asta dau senzaţia. Capul e mult prea mare în raport cu corpul. Ideea e banală.
6.

7.
Nu-mi prea plac norii cum sunt făcuţi. Gura, ochii şi sprâncenele sunt puţin cam ciudate, vizual nu-mi plac. Unghia arătătorului nu e bine făcută, ar trebui să fie ceva mai lată. Îmi place ideea.
8.

8.
Aripa stângă e prea lată. Dar în afară de asta nu prea am ce să-ţi reproşez. Cromatica îmi place, ideea e foarte tare!
10.

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna ianuarie - de MimiÅŸor - 16-01-2011, 12:55 AM
RE: Vot - luna ianuarie - de Aggie - 16-01-2011, 10:40 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de MimiÅŸor - 23-01-2011, 02:41 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de Teh - 23-01-2011, 03:18 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de *ILY Yaoi Maniac* - 23-01-2011, 09:15 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de Nidryne - 25-01-2011, 10:19 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de MimiÅŸor - 29-01-2011, 10:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vot - luna ianuarie Mimisor 4 4.494 03-02-2012, 09:42 PM