Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna ianuarie

Nr. 1 - I like the idea. It's pretty funny. În orice caz, nu este un desen la care să te uiţi şi să spui: uau! ci este unul destul de drăguţ, simpatic tocmai prin modul în care s-a abordat ideea. Nu pot spune că nu îmi place cum este desenat, este simpatic, dar nu excelează prin nimic anume.
Howsoever, 6.

Nr. 2
- Calitatea imaginii lasă extraordinar de mult de dorit; trebuia să fi folosit alt tip de creion, at least. Nici ca şi artă în sine nu arată prea bine * mind me *, sper că acele chestiuni din spatele personajului nu sunt aripi, pentru că nu seamănă cu aşa ceva - nu prea există cine ştie ce armonie în desenul tău şi nici ca idee nu atrage, it's just something drawn around there. I don't like it.
Personajul ar arăta mai bine dacă ar fi desenat cu alt tip de creion şi, automat, mai multă atenţie la detalii, contur and so on. The thing is that... nu atrage atenţia în mod pozitiv prin nimic şi îţi dă impresia că este tare şters, din multe puncte de vedere.
4.

Nr. 3 - Aici îmi permit să râd puţin * laughs* pentru că personajul e foarte comic, prin asta pot spune că mi se pare drăguţ desenul cu numărul 3. Este foarte amuzant. Îmi place cum a fost abordată ideea. But just that, pentru că în rest nu este prea reuşit, îi lipsesc multe lucruri şi pare să fie făcut în grabă, fără atenţie la detalii and so on.
6, just for the idea and cause it made me laugh.

Nr. 4 - Uau! pot spune asta. Îmi place extraordinar de mult acest desen. Este reuşit, şi culorile alea pur şi simplu îţi iau ochii, într-un sens al naibii de bun. Ideea este excelentă, modul în care a fost realizat, aproape impecabil. Atenţie destulă la detalii; nu se găsesc greşeli la prima vedere, it's just beautiful.
ÃŽi dau un 10.

Nr. 5 - Frumos. Nu are o idee anume, precisă, dar este foarte plăcut la vedere. Îmi plac culorile, modul în care a fost desenat personajul... and that look of hers, it's catchy indeed.
Nu pot adăuga prea multe, dat fiind că nu am timp să analizez prea tare desenele, tare este tare plăcut privirii şi în principiu e foarte bine desenat, I like it.
ÃŽi dau un 10.

Nr. 6 - ăsta'i preferatul meu * laughs* ideea este atât de simpatică şi desenul în sine este foarte reuşit. Nu am nimic de comentat la el, I apology, but it's just adorable.
Încă un 10.

Nr. 7 - Îmi place şi acesta, cred că s-a lucrat ceva la el. Totuşi , este puţin dezordonat şi are câteva gaps uşor observabile, well like the character's hair, nu a ieşit deloc bine, sau pensula - la prima vedere, wonderful, dar a fost cam neglijent desenată.
Ca idee, apreciez foarte mult desenul. Şi pe deasupra, este reuşit, dar cam dezordonat. Astfel încât, îi voi da un 9.

Nr. 8 - Background-ul mă enervează, dar sunt foarte subiectivă, poate. Mi se pare că sunt culorile prea apropiate ,înghesuite, şi îţi dă impresia aceea enervantă de aglomeraţie, just a thing that I dislike. În rest, am fost destul de uimită, îmi place desenul şi cred că s-a lucrat foarte mult ( sau cel puţin " destul " ) la el. Personal, cu cea mai mare subiectivitate din lume, nu prea îmi place ( tocmai din cauza senzaţiei de aglomeraţie ) dar trebuie să recunosc că este reuşit.
Obiectiv îi dau un 9 ( nota oficialăă ) subiectiv îi dau un 8 ( neoficial ).

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna ianuarie - de MimiÅŸor - 16-01-2011, 12:55 AM
RE: Vot - luna ianuarie - de Aggie - 16-01-2011, 10:40 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de MimiÅŸor - 23-01-2011, 02:41 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de Teh - 23-01-2011, 03:18 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de *ILY Yaoi Maniac* - 23-01-2011, 09:15 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de Nidryne - 25-01-2011, 10:19 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de MimiÅŸor - 29-01-2011, 10:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vot - luna ianuarie Mimisor 4 4.494 03-02-2012, 09:42 PM
Ultimul răspuns: Mimisor