Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna februarie

Asa. Am ajuns si eu pe aici, nu stiu cum dar am ajuns.

Numarul 1
Nu prea e pe gustul meu. Culorile sunt aceleasi, fara alta nuanta doar acel gri sau maro. E prea simplu, chiar daca se vede ca ai lucrat ceva la el. Capul celei de-a doua papusi e taiat, asta iar nu imi place. Plus ca nu pot sa imi dau seama la ea daca aceia sunt ochi sau gura sau ce o fi. Nota 6.

Numarul doi
Asta imi place ceva mai mult, trebuie sa recunosc. Parul e foarte bine desenat, detalii sunt, cum ar fi sfoara si cusaturile de la gura sau de la gat. Acel mic text imi da ceva idee despre ce ar putea fi vorba. Si acel 'make-up' e interesant de asemenea. Nota 8.

Numarul trei
Aceea numai papusa nu e. Arata a o fata oarecare, bine, suvitata si toate cele dar nu vad nimic legat de faptul ca ar putea cel putin sa arate ca una. Nu imi place deloc. Nu mai zic nimic. Nota 4.

Numarul patru
Eh, mai merge. Pare o papusa manuita de un maestru. Imi da senzatia de vechi, de nefolosit, dupa acea panza de paianjen pe care o are la mana. Ma intristeaza cumva desenul asta dar totodata imi place. Are ceva aparte. Nota 8.

Numarul cinci
Chiar daca papusa asta e total distorsionata si are un model ciudat, asta ma baga in sperieti cel mai tare, tomai din acest fapt. Toporul ii mai adauga un aer de groaza si teama. Imi plac culorile folosite pentru ea si absolut tot. Nota 8.

Numarul sase
Foarte, foarte frumos. Nici nu stiu cu ce sa incep. Ochii aceia sunt ochi de papusa, fara nici o expresie, de pe alta lume. Parca ai folosit geometria aici, imi place tare mult. In cazul asta culoarea asta merge foarte bine. Nota 9.

Numarul sapte
Da, imi place si desenul asta. Cred ca e printre cele mai bune. Culorile sunt vii, formele sunt foarte bine definite si as putea continua la nesfarsit. Iti da o senzatie de calm si relaxare dupa atatea gaturi si guri cusute. Nota 8.

Numarul opt
Nu, nu imi place. Ideea e prea sinistra, am impresia ca acelea sunt bucati de om nu parti dintr-o papusa. E prea creepy, plus ca expresia fetei nu imi place deloc. Si nici parul. Nota 5.

Numarul noua
Iar, aceea e papusa? Banuiesc. dar nu imi prea place. Cam nimic, nici culorile nici restul adica tot ce se afla in jurul personajului principal din desen. E o atmosfera prea simpla. Nota 7.

Numarul zece
Daa, in sfarsit ceva ce imi place cu adevarat. E simplu dar complicat in acelasi timp. Desenul e foarte bine definit, ti-a iesit tot ce ti-ai propus. Papuselele acelea sunt foarte draguta, am scapat in sfarsit de aerul de sadism. Foarte dragut. Nota 10.
[Imagine: ak8THBQ.png]

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna februarie - de MimiÅŸor - 15-02-2011, 09:01 PM
RE: Vot - luna februarie - de Daria - 16-02-2011, 12:05 AM
RE: Vot - luna februarie - de Addeh - 16-02-2011, 12:30 PM
RE: Vot - luna februarie - de chocolate muffin - 16-02-2011, 09:39 PM
RE: Vot - luna februarie - de Maria♥ - 17-02-2011, 11:47 AM
RE: Vot - luna februarie - de DeDal N. - 18-02-2011, 08:48 PM
RE: Vot - luna februarie - de Ich. - 25-02-2011, 01:56 AM
RE: Vot - luna februarie - de candy_cane - 25-02-2011, 09:06 PM
RE: Vot - luna februarie - de MimiÅŸor - 01-03-2011, 12:15 AM
RE: Vot - luna februarie - de MimiÅŸor - 02-03-2011, 12:35 AM