Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna februarie

Numarul 1

People, you need to watch some Tim Burton stuff. Eh, in ciuda faptului ca mi-a placut filmul [obviously], n-am sa punctez prea mult pentru asta.
Volumul este practic inexistent, iar urmele de creion sunt vizibile. Vezi tu, cel putin din punctul meu de vedere, ceea ce da farmec filmului este modul in care se misca personajele, o infrumusetare a ceea ce este urat, lucru ce nu prea-l poti realiza fara umbre. Ar fi trebuit sa muncesti ceva mai mult.
Oh, and guys, Jack(the guy from the left) is a skeleton, not a doll/puppet! xD
Nota: 6

Numarul 2

Apreciez faptul ca l-ai colorat, insa, desi imi dau seama ca este si vina telefonului, nu strica sa lucrezi mai mult la umbre - nu pot vedea prezenta lor decat la gat. Ideea e simpatica si, de altfel, singura care cred ca ar putea fi abordata. E oarecum obositor sa vad aceeasi idee incontinuu... Oh, wait, it was "doll". Vad ca mai multi concurenti au prezentat ceva de genul "puppet". Eh, si eu as fi facut la fel.
Ah, aberez. Big surprise. Capul este okay, apreciez combinatia rosu-verde, insa practic "pluteste", iar desenul e prea simplu.
Oh, Scorpiuţă., nu e o problema daca a desenat sprancenele deasupra parului, lucrul asta e folosit si in anime-uri si manga-uri.

Nota: 7

Numarul 3

Inexpresivitate desenului pare a avea drept cauza mai degraba prea putin exercitiu decat tema concursului; culorile sunt sterse - creioane cerate? -, desenul este foarte simplu si pare facut in graba. Nu ma duce cu gandul la o papusa.
...This post makes me feel like a witch, but you should have worked on it so much more.

Nota: 5

Numarul 4

Imi place ideea de papusa uitata, insa prezentare lasa de dorit; umbrele lipsesc cu desavarsire, modul in care a fost colorat desenul lasa de dorit. In ciuda sforilor, dragutul ar trebui sa fie rezemat de ceva pentru a sta in pozitia asta.

Numarul 5

Ideea este de-a dreptul sadica, fara a te atrage insa. At least that's my opinion. Ma intreb daca ai vrut sa o desenezi vazuta de jos. Lasand asta la o parte, se vede ca te-ai straduit, dar trebuie sa mai lucrezi la redarea volumului. Imi plac detaliile si fusta. Oh, anatomia! Uhmm, revin la ideea de mai inainte, nu imi dau seama daca e o tentativa de a desena papusa dintr-un anumit unghi, daca tu ai vrut sa o desenezi in acest fel sau daca pur si simplu ai probleme mari la capitolul asta. In orice caz, imi displace desenul din acest punct de vedere.

Numarul 6

Ochi inexpresivi - well, of course, that can be done xD -, frumosi, volum bine reliefat, insa nu ar fi stricat sa te straduiesti chiar mai mult in aceasta privinta, dar si in a parului. In ciuda "sforilor" si a componentelor care fac legatura intre brat si trunchi, nu prea iti da impresia de papusa. Nu este ceea ce as numi un desen complex, insa este unul bun.
Nota: 8

Numarul 7

Proportiile sunt bune, cu mici exceptii, si se vede ca te-ai straduit pentru a realiza umbrele si vestimentatia. Totusi, mai lucreaza la faldurile rochiei. Acum sa vorbim despre modul in care ai colorat: se vede ca ai muncit, insa din punctul meu de vedere, nu strica sa alegi culorile cu mai multa grija. Sa vedem, ai mult rosul si foarte putin verde care sa-l evidentieze, destul de mult violet si foarte putin galben. In schimb, albastrul acela deschis mi se pare in plus; combinarea rosului si galbenului ti-a dat un portocaliu aprins, iar nuanta asta - ma refer la albastru - e cam blanda. Nu este "formidabil", nici "mai superior" - apropo, fara a fi rautacioasa, exprimarea este pleonastica; o spun pentru ca, daca imi amintesc bine, citatul apartine unui user ce lucreaza la un fic. Pff, iar aberez.
Nota: 8 e prea putin, 9 prea mult. In fine, 9 pentru incurajare.

Numarul 8

Ah, so dull, creioanele colorate sunt de vina, dar si modul in care le-ai folosit lasa de dorit. Lucreaza mai mult la anatomie si la par, cerculetele si liniile nu prea sunt suficiente pentru a-l reda, nu crezi? De asemenea, lucreaza la cutele hainelor.
Nota: 7

Numarul 9
Finally, something made in watercolours! Ceea ce imi place foarte mult la acuarele este transparenta lor, efectul soft pe care in confera desenului. Mda, nu prea bine folosit, insa iti trebuie mult exercitiu - eu imi pun cateodata mainile in cap cand ce diferenta este intre efectul pe care l-am obtinut eu si alti useri de pe dA. Okay, first of all, it doesn't look like a doll. Anatomia e bunicica. Umbrele nu sunt suficient lucrate, parul e "teapan", desenul nu te atrage foarte mult - atentie la alegerea culorilor. Well, at least I'm not the only one who has problems here. xD

Nota: din nou, oscilez intre 7 si 8, insa, voi ramane la a doua nota, pentru incurajare.

Numarul 10
Linie nesigura, proportii bune si prezenta a detaliilor. Hmm, kinda weird, don't you think? Anyway, shadows do not exist, the chibis are - as always, after all - very cute. Modul in care ai colorat nu este deloc placut, iar orientarea in spatiu[?] te zapaceste.

Nota: Iti dau 7, presupunand ca desenul nu este copiat. Daca desenul este, intr-adevar, "curat", atunci imi cer mii de scuze; in caz contrar, poti spune ca din partea concurentilor, nu a mea sau a oricui altcuiva, ai de primit o palma.

And yeah, I know you all love me, especially after posting this, but you should. 10 Really. It's not so easy being such a witch. Sa nu credeti ca am scris ditamai post-ul ca sa-mi racesc gura degeaba sau ca sa-mi perd seara; am facut-o ca sa va ajut macar putin.

Felicitari, tuturor, pentru munca depusa!
Hugs from Mary! Smile

Off: Mimi, nu ai putea lasa topic-ul deschis pentru inca trei-patru zile dupa afisarea rezultatelor? You know, for thanking "the judge", for the votes, for congratulating the winner, and all that stuff? Smile

EDIT::
Citat:... primul desen pictat de până acum *iar eu ştiu pt că am participat la toate ediţiile*...
Eu am participat editia trecuta cu un desen in acuarele. xD
[Imagine: 45745hrd.png] <- Thanks, Arya!
Drawings
Deviant stuff

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna februarie - de MimiÅŸor - 15-02-2011, 09:01 PM
RE: Vot - luna februarie - de Daria - 16-02-2011, 12:05 AM
RE: Vot - luna februarie - de Addeh - 16-02-2011, 12:30 PM
RE: Vot - luna februarie - de chocolate muffin - 16-02-2011, 09:39 PM
RE: Vot - luna februarie - de Maria♥ - 17-02-2011, 11:47 AM
RE: Vot - luna februarie - de DeDal N. - 18-02-2011, 08:48 PM
RE: Vot - luna februarie - de Ich. - 25-02-2011, 01:56 AM
RE: Vot - luna februarie - de candy_cane - 25-02-2011, 09:06 PM
RE: Vot - luna februarie - de MimiÅŸor - 01-03-2011, 12:15 AM