Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna februarie

Primul desen este interesant si cat se poate de original. Desi ideea e cam sadica si personajele parca sunt niste papusi voodoo, nu pot spune ca nu ai imaginatie. Imi place postura in care ai desenat papusile. Este un desen simplu , alb-negru care putea fii facut in jumatate de ora. Puteai sa faci ceva mai migalos si te puteai chinui mai mult. Imaginatia nu e totul. Anatomia?
Tu ce nota ti ai pune? Incerca sa faci un desen mai migalos, vei fi satisfacut.
Eu iti dau un 7.

Al doilea desen cred ca imi place putin mai mult pt ca e colorat. Defapt, imi place cum ai colorat ochii. Ma uit la ochiul de mai sus si vad ceva umbre, sclipire, dungi, dar cel de jos e mai in ceata, dar NU ma iau de calitate.
Ideea e asemanatoare cu cea de sus. Voi cand spuneti 'papusa' va ganditi la plastic mutilat si cusut la gura? EU nu! Imaginea aceasta e un simplu cap , o ata si un scris mic intr un colt.Anatomia?
Nota 6, ti as da mai mult, insa pe mine ma intereseaza desenul, NU ce scrie pe el.

La al treilea desen imi place ca in sfarsit vad si eu o papusa mai normala.. desi duce spre emo! Nu ma iau de calitatea imaginii, inteleg. Insa culorile sunt sterse.Anatomia , nici nu o mai aduc in vorba.. capul e disproportionat. Dar nici celalalte desene nu stau prea bine la anatomie.
Nota 7.

Cand ma uit la desenul 4 primul cuvant care imi vine in minte e Pinocchio. 4 Desenul e prea simplu, culorile sterse, orientarea in spatiu.. lasa de dorit! Prea mult spatiu alb, liber. Nu imi place. In cate minute ai facut desenul?
Nota 6 , desi, e nota mare. Am dat numai note mari pana acum.

Desenul 5. Of of of! Picioare uriase, labartate, cracanate, ca in spatiul liber dintre ele ar mai incapea un picior. Inteleg ca e o papusa cu defecte, dar ma dor ochii! Orice ar fii se vede ca nu ai respectat nici o proportie. Capul e minuscul, mainile mici.. urate.Desi ideea e una buna, talentul si a facut bagajele.. si a plecat! Suna l si zi i sa se intoarca!
Nota 6

La Desenul 6 se vede ca ai talent. DEsi simbolistica lasa de dorit , ideea nu prea imi place, nu imi semnifica nimic. Nu imi seamana a papusa. E prea simplu si sec. Iar cercurile nu au nici un sens. poate doar sa ocupe foaia, ca sa nu fie goala. Anatomia e buna.
Iti dau 10 , dar vreau mai mula straduinta.

Desenul 7 In sfarsit ceva in tema! Vroiam sa vad o papusa si uite! Una colorata si frumoasa! Bravo ! Desi e mai mult un curcubeau de culori, unele nu prea ordonate, e vesel si e in tema! Imi place cum ai colorat iar rochia e f frumoasa. Se vede ca e migalos si ca ai lucrat la el. Toate cutele alea si dungile si hasurile!
NU prea imi place cum i ai facut fatza.
Nota 10

Desenul 8 Frate, voi n ati auzit de Barbie? Numai mutilate, emo, vodoo.. si sadice. Ideea in sine, de papusa, e una vesela, cel putin asa cred eu. Poate tu ai o alta parere. Lasand tema la o parte.. In acest desen sunt doua papusi facute in ipostaze diferite, insa in jurul lor nu mai stiai ce sa faci si ai desenat niste chestiute care acopera tot desenul. Ideea de spatiu este anapoda, anatomia lasa de dorit. Acum, scuze daca sunt sarcastica, dar tu ce nota ai pune unui desen ca acesta? Perdelele alea sunt aiurea, inceleg chestia cu acele cute.. insa nu e reusit deloc.
Nota 6

Desenul 9 Cred ca e primul desen in acuarele!
Felul in care ai pictat e f dezordonat, inteleg ac ai vrut sa lasi ideea de 'neterminat' insa nu se vede frumos. Culorile sunt amestecate si cu greu distingi formele. Umbre? Anatomia?
Cred ca ideea e una originala.. nimic mutilat, dar nu ma duce cu gandul la papusi. Mai degraba la zane, povesti , basme.. dar nu prea papusi.
Pare facut in graba.
Nota 7

Desenul 10
Sa inteleg ca sunt doua papusele chibi. Uite ceva care mai da spre.. papusi !
Pe mina ma deranjeaza f mult felul cum ai desenat (hasurat) suprafetele. Culorile sunt asa de sterse, rosu ala o fi mai intens.
Acest desen pare unul copiat.. deoarece se vede atat de bine conturul.. insa detaliile ? Ma uit la acei ochii verzi.
Cum ai putut desena atat de frumos prima rochita, cu toate pliurile alea, cu dantelutele, cu toate detaliile , cu funditele alea .. cand tu nu poti sa faci un cerc? (suportul acela)
Culorile sunt peste tot la fel.
Ideea de spatiu e .. total anapoda. Tu te uiti la muchiile de sus ale dulapului? Ti se par paralele?
Rafturile sunt afcute ca sa acopere spatil.. totul e asa gol.
Chiar daca sunt chibi.. puteai lucra mai mult la fatza lor.
Raman la ideea mea ca desenul e cel putin copiat de pe ceva.. cel putin rochitele .
Daca gresesc , imi pare rau. Dar ,ma repet :
Cum ai putut desena atat de frumos prima rochita, cu toate pliurile alea, cu dantelutele, cu toate detaliile , cu funditele alea .. cand tu nu poti sa faci un cerc? (suportul acela)
Imi pare rau de critica data, insa doar pt ca vad ceva chibi, asta nu ma face sa dau 10. Stii.. trebuie si talent.
Nota 7

Imi pare rau sa vad ca sunt din ce in ce mai putini oameni talentati, dar din ce in ce mai multi oameni curajosi!
anyway.. Felicitari pt efortul depus !

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna februarie - de MimiÅŸor - 15-02-2011, 09:01 PM
RE: Vot - luna februarie - de Daria - 16-02-2011, 12:05 AM
RE: Vot - luna februarie - de Addeh - 16-02-2011, 12:30 PM
RE: Vot - luna februarie - de chocolate muffin - 16-02-2011, 09:39 PM
RE: Vot - luna februarie - de Maria♥ - 17-02-2011, 11:47 AM
RE: Vot - luna februarie - de DeDal N. - 18-02-2011, 08:48 PM
RE: Vot - luna februarie - de Ich. - 25-02-2011, 01:56 AM
RE: Vot - luna februarie - de candy_cane - 25-02-2011, 09:06 PM
RE: Vot - luna februarie - de MimiÅŸor - 01-03-2011, 12:15 AM
RE: Vot - luna februarie - de MimiÅŸor - 02-03-2011, 12:35 AM