Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata reala vs e-life

Citat:cei care sunt dependenti de internet si cand acesta are o cadere ,au si eu una ,dar nervoasa (aici exagerez un pic ... mai mult...)
Bine, si eu ma enervez cand chiar am nevoie de net si el cade. Am patit-o de cateva ori in mijlocul discutiilor importante pe mess (de aia prefer sa fie in realitate discutiile importante, dar cand chiar nu se poate...).

Citat:credeti ca sunteti mai activi in viata reala sau in viata virtuala de pe forumuri si chaturi?
Reala. Pe Chat-uri nu stau. Pe forumuri nu sunt genul care fuge dupa posturi si etc. Pe mess nu imi place sa vorbesc extrem de foarte mult.

Citat:nu sunt de acord cu ideea"Sunt mod sau admin..inseamna ca sunt mult mai importanta decat ceilalti useri".
Am o slabiciune pentru moderatorii de genul asta.

Citat:Cel mai simplu mod de a deveni admin intr-o secunda, este sa iti creezi propriu forum. Nu sa postezi in prostie pe alte forumuri. Mai greu e cu reclama. Cine o fi lansat ideea sa nu se faca reclame pe alte forumuri? Acum nu numai asta da vad ca deja nu mi se permite aproape pe nicaieri sa imi fac reclama la revista. Cine e anti reclama la revista mea le urez sa aiba parte de toate ghinioanele din lume si sa se tina scai de ei.
Cu tot riscul de a fi ars de un mod: tu gandesti? Ai forum? Cum ar fi sa vin eu si sa postez peste tot (nu neaparat aiurea) si sa am la finalul postului: "uite site-ul meu 3". Plus ca nu am vazut forum care sa nu-ti permita sa pui site-ul personal la profil. Ba pe unele ai voie si in semnatura (si aici e voie din cate am observat). Asa ca stai calma. Si reclama nu ajuta cu nimic daca nu ai continut. Bine, omul vine la tine pe site, dar pe urma ce face daca nu-i place? Pleaca. Nu l-ai adus degeaba?

Citat:Sunt mai activa in viata virtuala. Asta deoarece am o revista on-line. Apoi sunt mod pe 5 forumuri si admin pe forumul revistei mele.
5? Lasand la o parte faptul ca sigur nu sunt cine stie ce forumuri mari: tu ai timp sa dormi?

Citat:da, ce'i drept in ziua de azi e la moda sa ai un site anime, and stuff.
Hai sa ne facem toti cate un forum anime! Serios, chestia asta devine retarda...

Citat:comunicarea face to face nu se compara
Din pacate unii nu se mai descura la face to face...

Citat:iar in timpul scolii... deh, e scoala... n-am timp nici de mine atunci
Adica voi nu chiuliti ca sa iesiti afara intre prieteni? 22 Pe noi ne mai fugareste diriga uneori 21

Ca nu ma pot abtine: ce parere aveti de cei care sunt morti daca nu au internet sau curent electric pentru cateva ore? Ma refer la cei pentru care viata se termina in momentele alea.

Scuze pentru unele cuvinte si pentru numarul mare de citate.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Răspunsuri în acest subiect
Viata reala vs e-life - de Zvingli - 16-08-2007, 10:21 PM
RE: Viata reala vs e-life - de Lye - 16-08-2007, 10:41 PM
RE: Viata reala vs e-life - de Magica Bloom - 20-08-2007, 04:22 PM
RE: Viata reala vs e-life - de Kyo - 20-08-2007, 08:00 PM
RE: Viata reala vs e-life - de Juliet - 20-08-2007, 08:26 PM
RE: Viata reala vs e-life - de Jigoku - 28-12-2007, 04:34 PM
RE: Viata reala vs e-life - de cicudaf - 28-12-2007, 05:26 PM
RE: Viata reala vs e-life - de Icerock - 20-01-2008, 12:55 AM
RE: Viata reala vs e-life - de Melancholy - 10-07-2008, 03:12 AM
RE: Viata reala vs e-life - de minako - 11-08-2008, 06:17 PM