Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata e deosebita

#7
pun tot acum nextu ca sa ma revansej pentru marimea celui precedent si pentru ca nu voi posta pana la sfarsitul saptamanii viitoare asa ca next va rog dati com

Capitolul II : Am revenit si wow...
Sakura : Este odimineata frumoasa si calduroasa. Mandrul soare si-a facut aparitia pe bolta cereasca pentru a trezi pe toata lumea. Din acestea nu ma sare si pe mine si isi strecoara razele fine prin draperia mea de culoare roz, ca sa imi mangaie chipul angelic. Eu imi deschid ochii cu greutate si cu multa lene ma intind si ma ridic din pat. Imi i-au in picioare papuceii de casa roz si pufosi si ma indrept spre baie pentru a-mi face toaleta de dimineata. Dupa ce termin,ma indrept spre fereastra si dau la o parte draperiile roz si deschid fereastra, pentru a mai lua putin aer si pentru a aerisi camera de dimineata. Ma indrept spre dulapul meu si imi aleg un tricou roz mulat care imi arata formele minunate, si o fustita scurta de blugi. Ma uit in oglinda si imi aranjez parul matasos. Ma machez putin si apoi ma duc jos sa iau micul dejun. Spre uimirea mea erau acolo si mama si tata – de obicei eram singura acasa.
-Buna dimineata, mami, tati, ce faceti? spun eu normal pentru a nu-si da seama ca sunt uimita.
-Buna draga mea, avem o veste minunata pentru tine, imi spuse mama entuziasmata, iar eu o privesc cu uimire.
-Draga mea, ne intoarcem in Konoha,la sora ta, nu e minunat? ma intreaba tata.
Eu am ramas fara cuvinte si dintr-o data mi-a aparut un zambet mare pe fata si am inceput sa tip de bucurie si sa sar de colo pana colo ca un copil mic.
-Iuuuuuuuupy!!!! O voi vedea din nou pe Kiki! strigam ca bezmetica.
-Sakura dute sa-ti faci bagajele, peste doua ore plecam cu familia Uciha, adica Mikoto si Modan. Sti ca si ei au locuit aici si o sa mearga cu noi doar in vizita la Itaci si Sasuke si o sa se intoarca cu noi inapoi in Londra, imi spuse tata.
-Adica nu ramanem in Konoha? intreb eu dezamagita.
-Ba da tu o sa ramai, noi ne intoarcem, spuse mama cu un zmbet mic pe fata.
Eu am incuvientat din cap si am urcat scarile sa imi fac bagajul. Intr-o ora si jumatate bagajul era gata. Ma schimb intr-o pereche de blugi streci albastri si imi pun un top roz pe mine fara maneci si bretele si peste imi pun o jacheta pana la buric din blugi care era de aceeasi culoare cu blugii.
Cobor scarile si ii vad pe sotii Uchiha cum vorbeau cu parintii mei despre afaceri.Salut politicoasa si mi se spune sa urc in masina. Inainte sa ies pe usa intreb:
-Mama, tata, cadourile vor veni cu noi in avion nu?
-Da scumpa mea, imi raspunde tata, iar eu incuviintez din cap.
-Ce cadouri? intreaba doamna Uchiha.
-Cadourile pentru Kikio, Itaci si....Sasuke, spun mai stins ultimul cuvant.
-Dar cadourile pentru prietenii ta? ma intreaba mama.
-Le am in geamantanul negru, raspund simplu,apoi ies din casa. Ma dau sa urc in masina insa o voce ma striga, si se pare ca era a mamei mele:
-Sakura, motorul si masina ta vor fi puse cu celelate trei masini este bine, draga mea?
-Da mama. Doamna si domnule Uchiha puteti veni va rog sa imi spuneti ce credeti despre cadourile baietilor dumneavoastra? Intreb eu sperand ca raspunsul sa fie *Da*, insa acesta a fost doar o incuviintare din cap, in semn de *Da*. Am mers spre garaj si am deschis usa, cu telecomanda. Aceasta s-a deschis si in fata noastra se-au vazut patru masini si o motocicleta neagra cu putin rosu, de asemenea culorile masinilor erau: neagru, albastrul noptii, rosu ca sngele si una alba.
-Cea rosie este a lui Kikio, cea neagra a lui Itaci,cea albastra a lui....Sasuke, iar cea alba si motorul sunt ale mele, spun eu scurt. Credeti ca o sa le placa?
-Sigur ca da, si mai ales ca sunt de la tine Sakura, te asigur, si mai ales te asigur ca vor fi acolo, imi spuse domnul Modan, iar eu doar incuviintez din cap si ma indrept spre masina in care se puneau deja trolerele noastre.
Am urcat cu totii in masina si ne-am indreptat spre aeroport. Masina cu cadourile a mers inainte nostra, ca atunci cand noi ajungem ele sa fie deja in avion. Dupa douazeci de minute am ajuns la aeroport. Dupa ce am verificat daca totul e pus la locul lui, ne-am urcat si noi, apoi peste cinci minute am decolat.
Sasuke : Stau in pat si ma uit la acea poza din nou. Nu imi dau seama de ce, dar o fac...... of.....ma gandesc prea mult la ea. Cred ca o sa-i fac o vizita saptamna asta, desi este cam departe Londra de aici,dar voi face aste pentru ai spune ce simt. Nu mai suport, au trecu sapte ani in care m-am amagit atat dar acum gata! Nu mai suport o sa-i zic adevarul. Aud o bataie in usa si spun un simplu *intra* , se pare ca faptaul este fratele meu mai mare, Itaci.
-Sasuke, mama si tata vin in Konoha si trebuie sa mergem la eroport, imi spuse acesta.
-Este neaparat sa merg si eu? spun plictisit. Acesta da afirmativ din cap si eu oftez adanc. Ma risic lenes din pat si ma duc spre dulapul meu cu haine, de acolo imi aleg o pereche de blugi rupti in genunchi si un tricou negru cu un dragon alb pe el. In picioare imi i-au o pereche de adidasi de la Nike si imi pun la gat un lantisor din argint ce era la set cu bratara de la mana mea. Ies din camera si ma indrept spre iesire cand il aud pe fratele meu cum imi spune ca vine si Kikio cu noi. Raman un pic pe ganduri insa aceasta imi spune ca parintii ei i-au trimis ceva prin mama si tata, am incuviintat din cap si am iesit pe usa. Ma indrept spre garaj de unde imi i-au motocicleta si imi pun casca pe cap. Masina mea s- strica acum o saptamana si am ramas numai cu motocicleta, mai este si masina familiei dar am lasat-o ca sa vina Itaci cu Kikio, iubita lui, cu masina familiei si oricum dupa ce ne intoarcem o sa vina si mama si tata cu ea asa ca mai multa liniste am pe motorul meu. Nici cand merg cu viteza chipul ei nu ma lasa in pace, de ce?...de ce eu?.....of.... . Astea sunt lucrurile care imi *canta* acum prin minte, dar sunt trezit de clacsonul masini noastre de familie se pare ca am ajuns la aeroport. Ma dau jos de pe motor si ma duc la fratele meu si il intreb cam cand o sa vina parintii si el imi apune sa ma uit in sus. Zis si facut si ce sa vezi? un avion zbura deasupra noastra si ateriza usor usor. Ciudat nu am mai vazut avionul asta, hmmm o fi vre-o noua achizitie a facmiliei mele, mai bine nu dau asa mare importanta adica parintii mei isi schima avionul mereu asa ca .... nu ma bag ei fac ce vor pana la urma nu? Cat timp eu ma certam cu mine avion aterizeaza si vad ca ies parintii mei si....si....domnul si doamna....Haruno? Credeam ca trimit ceva prin mama si tata nu ca vin cu ei. Ma uit mai atent la avion si vad scris cu roz si contur albastru....S.H.? Gandul mi-a fost intrerupt de mama care mi-a spus:
-Sasuke,s-a intamplat ceva? te simti bine? eu ii raspund plictisit in timp ce ma uitam la cele doua initiale.
-Mama, de ce pe avion sunt scrise initialele S.H.? intreb ne luindu-mi ochi de la initiale.
-Pentru ca acest avion este al meu. Buna Sasuke! aud o voce foarte cunoscuta, dar de mult pierduta, ......poate fi?.....nu nu poate fi ea, e plecata in Londra, doar daca nu cumva....... a venit, imi intor privirea brus si o vad cum imi zambeste, nu s-a schimbat are aceeasi fata angelica si minunata.
-.....Buna!...... reusesc sa spun intrun final.
-Sasuke, s-a intamplat ceva?ma intreaba doamna Haruno ingrijorata. Eu dau din cap in semn ca nu si ma uit la fratele meu care avea un zambet de invingator pe fata, de altfel si Kikio la fel.....hmmm....ce se petrece?
-Itaci, ai ceva sa-mi spui? Il intreb pe fratele meu ridicand din spranceana. Acesta se uita la mine si vrea sa-mi spuna ceva, dar este oprit de domnul Haruno care ii zice ceva Sakurei.
-Sakura, eu il pun pe Marian sa scoata masina sa merg cu Modan la firma.
-A!! Tata mai stai putin sa vezi cum vor reactiona te rooog. Domnul Renji da afirmativ din cap. Bun, Marian!!! Striga Sakura si in fata ei vine un barbat de douazeci si patru de ani brunet si inalt., bine facut etc.
-Da domnisoara Sakura, ce s-a intamplat?
-Of, nu imi mai spune domnisoara Sakura, te rog, spune-mi Sakura si te rog sa aduci cadourile si masina mea din avion apoi sa-mi aduci *pisicuta*.
-Bine! Sakura, spune acesta si se indreapta spre avion, in timp ce Sakura se intoarce spre noi si ne intinde mie, lu Itaci si lu Kikio cate o cutie de cadou de culorile noastre preferate si ne spune sa nu le deschidem acum. Dupa ce vine Marian, am inteles ca-l chema, intr-un tir si coboara jos se duce in spate si se uita la rozalie si aceasta ne spune sa deschidem cutiile. Ce sa vezi? In fiecare era cate o cheie de care era atasat un brelog cu initialele noastre.
Cum vor reactiona cei trei la codul Sakurei? Asta aflati in episodul viitor.
Va pup si criticati-ma!!:D
poze:
doamna Uchiha: http://media.photobucket.com/image/anime...Blue-8.jpg
tata: http://s.bebo.com/app-image/7984529956/5..._boy_3.jpg
domnul Uchiha: http://media.photobucket.com/image/anime...Blue-1.jpg
mama: http://media.photobucket.com/image/anime...t.jpg?o=59
Marian: http://i248.photobucket.com/albums/gg188...me-boy.jpg
parintii sunt cam tineri dar nu stiam ce poze sa pun:D
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]



Răspunsuri în acest subiect
Viata e deosebita - de Savarina Ali - 09-05-2010, 06:49 PM
RE: O viata cu peripeti.....[sasusaku] - de Denny - 09-05-2010, 08:17 PM
RE: O viata cu peripeti.....[sasusaku] - de Savarina Ali - 10-05-2010, 12:12 AM
RE: Viata e deosebita - de Erina Ozaki - 10-05-2010, 10:33 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 12-05-2010, 10:55 AM
RE: Viata e deosebita - de Erina Ozaki - 13-05-2010, 10:37 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 13-05-2010, 11:18 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 16-05-2010, 08:55 AM
RE: Viata e deosebita - de O@n@ - 17-05-2010, 09:52 PM
RE: Viata e deosebita - de Erina Ozaki - 20-05-2010, 09:18 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 20-05-2010, 10:52 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 23-05-2010, 06:43 PM
RE: Viata e deosebita - de Anya - 24-05-2010, 12:02 AM
RE: Viata e deosebita - de Little M - 24-05-2010, 06:29 AM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 24-05-2010, 10:37 PM
RE: Viata e deosebita - de Kayla. - 25-05-2010, 10:46 AM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 25-05-2010, 08:31 PM
RE: Viata e deosebita - de Kira-chan - 26-05-2010, 05:42 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 26-05-2010, 07:19 PM
RE: Viata e deosebita - de Kayla. - 26-05-2010, 07:58 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 30-05-2010, 10:06 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 17-06-2010, 03:18 PM
RE: Viata e deosebita - de Vir - 17-06-2010, 06:11 PM
RE: Viata e deosebita - de Little M - 18-06-2010, 06:49 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 19-06-2010, 09:31 AM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 21-06-2010, 03:17 PM
RE: Viata e deosebita - de Fifilina - 21-06-2010, 04:03 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 13-07-2010, 05:39 PM
RE: Viata e deosebita - de Yun. - 26-07-2010, 07:43 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 27-07-2010, 11:58 AM
RE: Viata e deosebita - de Flash - 27-07-2010, 12:12 PM
RE: Viata e deosebita - de Erina Ozaki - 30-07-2010, 02:27 PM
RE: Viata e deosebita - de Yun. - 03-08-2010, 10:00 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 12-08-2010, 08:24 PM
RE: Viata e deosebita - de Erina Ozaki - 12-08-2010, 11:07 PM
RE: Viata e deosebita - de Akie - 15-08-2010, 08:31 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 21-09-2010, 11:10 PM
RE: Viata e deosebita - de Hachiko - 09-10-2010, 10:14 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 03-11-2010, 09:01 AM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 10-12-2010, 09:49 PM
RE: Viata e deosebita - de Erina Ozaki - 20-12-2010, 10:07 PM
RE: Viata e deosebita - de ÃŽngeraÅŸÅŸ - 22-12-2010, 12:57 AM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 15-01-2011, 04:27 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 16-01-2011, 01:31 AM
RE: Viata e deosebita - de Katniss - 17-01-2011, 09:39 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 22-01-2011, 07:15 PM
RE: Viata e deosebita - de Katniss - 22-01-2011, 07:34 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 25-01-2011, 11:58 AM
RE: Viata e deosebita - de Katniss - 25-01-2011, 08:23 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 25-01-2011, 08:30 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 31-01-2011, 02:22 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 31-01-2011, 08:07 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 02-02-2011, 05:26 PM
RE: Viata e deosebita - de Sayonara - 02-02-2011, 06:29 PM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 03-02-2011, 12:53 AM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 03-02-2011, 01:25 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 04-02-2011, 01:53 PM
RE: Viata e deosebita - de Sayonara - 04-02-2011, 02:48 PM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 04-02-2011, 03:41 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 04-02-2011, 06:52 PM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 04-02-2011, 07:10 PM
RE: Viata e deosebita - de Katniss - 04-02-2011, 10:09 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 04-02-2011, 11:07 PM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 04-02-2011, 11:25 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 04-02-2011, 11:30 PM
RE: Viata e deosebita - de Sayonara - 05-02-2011, 06:19 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 06-02-2011, 11:09 AM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 06-02-2011, 11:38 AM
RE: Viata e deosebita - de Sayonara - 06-02-2011, 12:48 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 06-02-2011, 02:51 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 06-02-2011, 03:32 PM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 06-02-2011, 03:58 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 06-02-2011, 06:24 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 07-02-2011, 11:01 PM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 07-02-2011, 11:06 PM
RE: Viata e deosebita - de Katniss - 07-02-2011, 11:20 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 08-02-2011, 06:01 PM
RE: Viata e deosebita - de Lorely - 08-02-2011, 11:05 PM
RE: Viata e deosebita - de Sayonara - 11-02-2011, 03:56 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
14 Vizitator(i)