16-11-2010, 11:58 PM
he he ^^ ma bucur ca ti-a facut placere sa o citesti ^^ da , e si normal sa vina profele mele preferate :) doar eram preferata lor iar ele erau in clasele alaturate :D si eu am simtit pentru ca restul erau prea ocupati , eu scriu repede si termin mereu prima , ceea ce e oricum adevarat :D , asa ca de ce sa nu imi pun si calitatile reale :D ? cat despre fraze ............ nu prea ma axez eu pe ele si sunt praf la ele :D ma axez mai mult pe scrisul corect :D si superstitia cum ca vampirii ieseau doar noaptea mi se pare prosteasca , adica ........... ai vazut tu vreun anime in care vampirii sa iasa doar noaptea ? la rosario+vampire moka si kokoa erau vampirite si ieseau si ziua , in vampire knight ma indoiesc ca era noapte mereu dar ma rog , eu nu am vazut vampire knight , asa ca nu voi comenta :D . cat despre poveste ............. am implinit 12 ani acum 2 saptamani si 3 zile , tocmai am trecut de varsta de 11 ani , deci era aproape logic ca va fi putin copilaroasa :D anyway , nu ma deranjeaza :D o sa incerc sa fac mai bine data viitoare :D