17-12-2009, 12:11 PM
Citat:Capitolul 3 - Mdea...M-am indragostit! OMG... Ce titlu... puteai si tu mai bine de atat sunt sigura:-j
Este o noua dimineata in micul oras Konoha. Soarele straluceste, iar cerul este senin.ce mai descriere... nu puteai sa pui si tu mai multa? credema, nu mureai...
In camera rozaliei este liniste. Fata doarme. Razele calduroase ale soarelui patrund in camera si ii mangaie chipul.
Ceasul suna. aici mergea mai bine un "iar soarele ..."Sunetul strident al lui rasuna in incapere. Ochii verzi de smarald se deschid. Sakura s-a trezit.
- Ce bine am dormit ! spune ea cascand.
Telefonul suna.din nou, aici mergea mai bine un iar Sakura raspunde:
"- Alo. Cine este ? intreba fata...
- Sunt eu , Sasuke.
- De unde ai numarul meu de telefon ?
- Din carte de telefoane. Aseara nu am terminat s-si m-am gandit s-sa ne intalnim.
- C-chiar ??? spune Sakura rusinandu-se.
- D-da. Este bine la ora 3:00 ???ajunge un semn de intrebare
- Sigur. Ja ne !
- Ja ne !"
Sakura arunca telefonul si se tranteste in pat.
- Yaaay ! M-a sunat. Oare ma place ? Nu stiu...ce tampenie... ma sunat ma place nu stiu... OMG poti mai bine
Rozalia se uita la ceas si constientiza ca este deabea ora 10:00.
- Doamne , ce devreme este ! Trebuie sa fac ceva sa treaca mai repede timpul.
S-a dus in linving. Acolo, s-a asezat pe canapea , apoi pe fotoliu , apoi pe covor. Timpul zbura incet."iar ea," Parca innebunea.
Avea o gradina mare cu trandafiri. asa ca S-a dus in gradina si s-a asezat pe iarba verde si grasa. Isi indrepta privire spre cerul senin. Se gandea la tot ce i s-a intamplat pana acum. Ar fi o tragedie sa afle ca baiatul pe care il iubeste, n-o place. O lacrima fierbinte i se prelinse pe obrazul fin.
Intra in casa. Plictisita asezandu-se s-a asezat pe canapea si a asteptat.
Cu chiu cu vai s-a facut ora 2:35 doua treizeci si cinci . Fata se hotara hotari cu ce se imbraca. Si-a ales un kimono roz si si-a facut un coc frumos. La gat avea un lant cu pietricica rosie. Kimonoul ii punea in evidenta bustul mare si talia subtire.
Acasa la Sasuke insa, era zarva mare.
- Oh , shit ! Cat este ceasul si nu m-am imbracat. Damn it , Sasuke !
Pana la urma si-a ales o pereche de blugi negri si o camasa rosie.
Cei doi s-au intalnit la cofetarie.
- Buna , Sasuke !
" Oh, frate ce bine arata! " se gandea Sakura.
- Ohayo , Sakura !
" Mama ce hot e! " se gandi Sasuke
- Sasuke trebuie sa-ti spun ceva.
- Si eu , Sakura.
- Sasuke ...
- Sakura
- Te iubesc ! au spus cei doi in cor.
- Da, Sakura ? Ma iubesti ?
- Da ... Simt pentru tine ce n-am mai simtit pentru alt baiat. Dragostea ...
- Si eu , Sakura ! Te iubesc !
O mama mia... Deci tu nu asculti sfaturile! Acum ti le spun direct ca vad ca tot nu pricepi:
1. Scrie numerele, orele, zilele cu litere nu cu cifre.
2. Ai un dialog foarte sec. Ultima parte am subliniat-o ca sa iti atraga atentia. Aia nu e dialog. Deci te rog sa dezvolti replicile lor nu numai cat ai scris tu.
3. Descrierea e la pamant. Ai auzit vreodata de adjective? Nu se vede. Pune si tu mana pe o carte sa vezi ce inseamna descriere. Iti sugerez mai mult "Secret" de Sandra Brown ca femeia aia are o intreaga colectie de carti care ti s-ar potrivi tie aici mai ales ca e +18.
4. Grabesti prea tare actiunea. Azi s-au intalnit maine deja se iubesc? Deci asa ceva nu am mai vazut pana acum. Descrie mai mult sentimentele lor nu neaparat imbracamintea.
5. Nu sti cat de inestetic arata capitolul. Tu folosesti alineatele ca sa ai mai multe randuri sa te incadrezi in 40 da ne e bine.
Un alineat se termina numai atunci cand ti-ai terminat idea.
Tu ai aceeasi idee in 4-5 alineate. Trebuie sa faci ceva cu asta, serios...
Tine cont de sfaturile mele ca nu ti le spun din rautate vreau sa te ajut.:| Daca o sa ti cont de sfaturile noastre, atunci o sa ai un fic mai reusit.