Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vechile obiceiuri (roleplay location)

~Uhm,te simti bine?Esti cam palida,o intreba pe bruneta ce tocmai se asezase langa ea.....din nou.By the way,ti s-au cam inrosit ochii......
Rengel incerca cat de cat sa faca conversatie,dar nu isi putea stapani uimirea.Dar ceea ce era mai rau era ca nici macar nu-si putea da seama ce o mira asa de tare.Avea impresia ca o sa innebuneasca cat de curand.Subconstientul o avertiva prin toate metodele posibile si imposibile sa plece cat mai repede de acolo,dar corpul nu era de acord.Sau ar fi mai bine zis ca ea nu vroia asta.
La naiba cu curiozitatea asta......mai bine o intreb direct...
~Scuza-ma,ai ceva puteri launtrice ascuse,sau poate vreun ego reprimat,sau monstrii interiori,sau esti traumatizata din copilarie sau nu numai,ori tocmai iti cresc puterile,sau......etc etc?Cam atatea variante de raspuns am pentru moment.Ce esti tu?Ca om cu siguranta nu esti.Intiutia cel putin stiu sigur ca nu ma inseala....
Spuse toate acestea cu o viteza uimitoare,iar dupa ce terminase respira adanc,simtind nevoie urgenta de aer.
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Vechile obiceiuri (roleplay location) - de Sloth - 16-10-2007, 07:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  RolePlay - despre ce se face si ce nu se face Shiva 16 20.598 08-01-2012, 01:29 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.960 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)