Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vechile obiceiuri (roleplay location)

Meredith o privi pe noua venita fara sa zica nimic. In schimb, uita sa-si vada de tigara si putin scrum ii cazu pe glezna. Se sterse incet, de parca era doar putin praf si o privi din nou pe Renne... ceva ii trezea instinctul de a nu o pierde din ochi, si nu era pur si simplu o toana.

"Asta e ocupat... dar ala nu." vorbi, indicand spre locul din fata ei. N-avea nici cea mai mica idee daca locul acela avea sau nu ocupant, dar ii usura ei treaba in privinta statului cu ochii pe ea.

Un vis de acum cateva seri ii reveni in minte: era intr-un loc intunecat al carui singura lumina era focul din care tot felul de creaturi ieseau... si niste ingeri fara stralucire...

'Ti-ai gasit cand sa-ti zboare mintea la vise...' se mustra pe sine.

"Eu sunt Meredith... momentan." se prezenta numai pentru a-si lua gandul de la vis.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

Răspunsuri în acest subiect
RE: Vechile obiceiuri (roleplay location) - de JavaLeen - 30-09-2007, 07:10 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  RolePlay - despre ce se face si ce nu se face Shiva 16 20.510 08-01-2012, 01:29 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.957 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)