08-05-2009, 12:31 AM
~La ghiseul 2 ~
Eu vreau budinca! Eu! Ne, tanti, am si eu niste intrebari, daca pt ele primesc budinca Nu te speria daca nu intelegi felul in care le spun, axeaza-te pe ideea principala
Ce zodie te numesti a fi?
Place japoneza la tine?
Cam ce carti citeste Maria Ta?
Esti bucuroasa ca traiesti in Bucur-os-esti?
De la ce strafulgerare inteligenta ai decis sa te inregistrezi pe Zup?
Crezi ca ii poti da si persoanei mele o bomba atomica?
Siii cam atat. Sper ca ai inteles aberatiile mele in limba Elaineana. Acum imi primesc budinca? Haidee, Eli vrea budinca ! [Nu este nevoie sa fii atat de generoasa incat sa imi dai budinca specialitatea lui tanti, cu glazura de super-glue Inteleg limitele oamenilor, nu-ti face griji. Asa ca ma voi multumi doar cu budinca ^__^]
Ah, sa nu uit ^^' Bun venit pe Zup! ^-^ Happy posting & no spam and all that stuff
See ya on za forum ^^
:bye:
Your trully, Eli
Eu vreau budinca! Eu! Ne, tanti, am si eu niste intrebari, daca pt ele primesc budinca Nu te speria daca nu intelegi felul in care le spun, axeaza-te pe ideea principala
Ce zodie te numesti a fi?
Place japoneza la tine?
Cam ce carti citeste Maria Ta?
Esti bucuroasa ca traiesti in Bucur-os-esti?
De la ce strafulgerare inteligenta ai decis sa te inregistrezi pe Zup?
Crezi ca ii poti da si persoanei mele o bomba atomica?
Siii cam atat. Sper ca ai inteles aberatiile mele in limba Elaineana. Acum imi primesc budinca? Haidee, Eli vrea budinca ! [Nu este nevoie sa fii atat de generoasa incat sa imi dai budinca specialitatea lui tanti, cu glazura de super-glue Inteleg limitele oamenilor, nu-ti face griji. Asa ca ma voi multumi doar cu budinca ^__^]
Ah, sa nu uit ^^' Bun venit pe Zup! ^-^ Happy posting & no spam and all that stuff
See ya on za forum ^^
:bye:
Your trully, Eli