29-10-2010, 06:28 PM
Priveam uimita in jurul meu,nu stiam ca exista atat de multi ca mine aici...Scoala noua,viata noua.Uram noutatile,dar privind chipurile din jurul meu m-am decis sa fac o exceptie.Sa incerc sa ma integrez,si poate imi va placea aici.Am observat ca multi elevi aveau uniforme.M-am uitat la blugii mei negri si la tricoul meu negru...Eram imbracata in negru.Vor crede astia ca sunt o ciudata...Mereu mi se spunea ca sunt o ciudata datorita faptului ca port doar culori inchise.Si?Era stilul meu.
Cateva priviri se oprira asupra mea-normal,doar eram fata cea noua.Curiozitatea scolii.Dar ma amuza chestia asta,nici eu nu stiu de ce.Am mai tras inca o data adanc aer in piept,pe urma m-am indreptat spre o banca libera.Insa nu departe de banca pe care tocmai ma asezasem,o fata statea in genunchi si parea sa se simta rau.Am vazut ca nimeni nu o ajuta,asadar m-am ridicat de pe banca si m-am indreptat spre ea,si i-am pus mana pe umar.
-Te simti bine? am intrebat-o.
ooc:cn vrea
Cateva priviri se oprira asupra mea-normal,doar eram fata cea noua.Curiozitatea scolii.Dar ma amuza chestia asta,nici eu nu stiu de ce.Am mai tras inca o data adanc aer in piept,pe urma m-am indreptat spre o banca libera.Insa nu departe de banca pe care tocmai ma asezasem,o fata statea in genunchi si parea sa se simta rau.Am vazut ca nimeni nu o ajuta,asadar m-am ridicat de pe banca si m-am indreptat spre ea,si i-am pus mana pe umar.
-Te simti bine? am intrebat-o.
ooc:cn vrea
[/font]Always keep the faith <3