03-07-2010, 03:40 PM
- Fa ce vrei. Oricum nu la mine va tipa asistenta daca nu te va vedea aici. Eu, cred ca imi astept parintii.
-Macar tu ai pe cine sa astepti... -spusem incet, ca sa nu o trezesc.
Se vedea ca era foarte epuizata. Singurul lucru pe care nu il inteleg din toata povestea asta, era, ca eu de ce nu eram atat de ranita ca si ea. Intr-un fel, ma bucuram, dar ma facea curioasa puterea care a ranit-o pe ea atat de puternic. Ce era? Aveam sa aflu mai mult. Am deschis usa camerei de spital si incet, cu pasi apasati am vrut sa ma duc la camera mea.
-Unde crezi ca te duci, fetito? se auzi vocea enervanta a asistentei. Vocea ei puternica rasuna in tot holul. Cred ca a trezit-o pe Elizabeth.
Am incercat sa o ignor, continuand sa merg.
-Tu nu auzi?! Du-te inapoi. repeta femeia imbracata in alb.
Si de data asta am ignorat-o.
ooc: Teki. Neaparat. Vreau sa vad daca s-a trezit Sau cine vrea.
-Macar tu ai pe cine sa astepti... -spusem incet, ca sa nu o trezesc.
Se vedea ca era foarte epuizata. Singurul lucru pe care nu il inteleg din toata povestea asta, era, ca eu de ce nu eram atat de ranita ca si ea. Intr-un fel, ma bucuram, dar ma facea curioasa puterea care a ranit-o pe ea atat de puternic. Ce era? Aveam sa aflu mai mult. Am deschis usa camerei de spital si incet, cu pasi apasati am vrut sa ma duc la camera mea.
-Unde crezi ca te duci, fetito? se auzi vocea enervanta a asistentei. Vocea ei puternica rasuna in tot holul. Cred ca a trezit-o pe Elizabeth.
Am incercat sa o ignor, continuand sa merg.
-Tu nu auzi?! Du-te inapoi. repeta femeia imbracata in alb.
Si de data asta am ignorat-o.
ooc: Teki. Neaparat. Vreau sa vad daca s-a trezit Sau cine vrea.