Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire school

#1
So...dau drumu' a rpg :X De precizat, dak' n-am spus-o pana acum...Mussa va fi noua in scoala...

Mergeam pe coridoare tarandu-mi picioarele plictisita...Noua mea scoala...ce porcarie...Cum de dobitocul de unchi al meu...asa zisul "director" m-a tarat in porcaria asta...Am ajuns in fata unei usi care avea sa fie noua mea clasa... Am intrat fara sa salut...urasc politeturile..si am privit-o pe profa.... apoi pe elevi...ce sclifositi, simandicosi imbracati in haine calcate, ordonate, intr-un fel de "uniforma" ....Si toti ma priveau ca la felul paispe... de ce oare? M-am uitat si eu la hainele mele... ce? nu mai vazusera blugi largi, rupti cu lanturi si desene, tricou negru, sifonat cu un cap de mort pe el, iar la cureaua pantalonilor aveam tocul sabiei, parul lung si negru cu suvite albastre si pe unde prin ghiozdan si mingea de fotbal... Se presupun ca ei sunt cei de vita nobila iar eu o ciudata...
Am inchis ochii plictisita in timp ce profa ma prezenta... Tot ce am auzit a fost " Bla Bla Bla...Me' Cromm, noua colega, Bla Bla Bla, fiti politicosi, Bla Bla Bla... Nu-i asa domnisoara Hyacinth? "
M-am uitat la ea ciudat si am intrebat plictisita : " Ce, cu mine vorbeati? " In sala s-au auzit niste rasete si chicoteli...wow...astia pot sa si rada... Profa sa uitat urat la mine si ma trimis in banca...in ultima banca...Perfect...iubeam ultima banca...nu trebuia sa stau cu nimeni si nici sa-mi fac prieteni...

Ooc: cine doreste 4
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#2
Îmi simţeam picioarele moleşite şi aveam o stare aiurea rău. Vroiam să plec mai rapid în camera mea şi să dorm, asta era singurul lucru pe care doream să-l fac, oricum aveam să mă schimb la noapte în forma de vampir şi să bântui lumea până dimineaţă. Chiar şi aşa vroiam să dorm, nu aveam chef de ore aşa că îmi luasem o învoire, dar totuşi de ce un vampir are nevoie de reguli şi învoire, nu îl înţeleg niciodată pe diectorul ăsta. E chiar un paradox tâmpit care nu ştie ce doreşte niciodată. M-am dus în camera mea şi m-am trântit pe pat şi am început să vorbesc de una singură ca tâmpita. Nici nu îmi păsa măcar că mă auzea cineva, doream doar să o fac pe nebuna până adorm.

ooc : cine vrea
-

#3
Am stat in banca plictisita pana cand s-a sunat... vazusem cateva priviri...dar le intorsesem cu o privire urat...Chiar aveam niste ochi ciudati....si cred ce era ciudat sa ai ochi albastri fara pupile...dar mie imi placea...
Dupa ce in sfarsit s-a sunat, am zbughit-o pe usa...fara sa mai stau sa fac cunostinta cu "dragii mei colegi" . Am luato pe coridor, pana cand am ajuns in dreptul usi pe care scria "Mussa" cu litere mari...era camera mea... Am intrat si am vazut totul aranjat asa cum il lasasem dimineata...perfect...m-am tolanit in pat si am dat drumul boxelor la maxim cu o melodie house...Nu-mi pasa daca derajam pe cineva...putin conta...dar dupa vreo doua minute am auzit un ciocanit puternic si enervant in usa...Cine naibii o fi... M-am dus sa deschis sa vad cine ma deranja din a asculta muzica la maxim...Poate venicii de langa camera mea... Eto...nici ca n-am de gand s-o dau mai incet...

Ooc: cine doreste
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#4
Stateam in pat singura si priveam tavanul cel alb,visand la o viata libera pe strazile Londrei,alaturi de un baiat foarte dragut...vise,vise.Dar ceva m-a trezit din melancolia asta si a naiba sa fiu ca o sa ma duc peste el.Urla muzica de zori,iar peretele meu vibra parca era un motor de masina.Am iesit din camera disperata sa tip la ala care a dat muzica la maxim si care nu ma lasa dumnezeului in pace.Am ciocanit la usa de disperata fara sa-mi dau seama ca o sa deranjez si pe altcineva din imprejurul meu.Colegii se uitau la mine ca la felul sapte.Eram atat de nervoasa incat nu-mi mai dadeam seama ce facem,iar ora doua era ora de odihna iar persoanei ii ardea de jocuri la ora asta.Bateam cu pumnii si cu picioarele in usa pana imi deschidea si sincer sa fiu nu aveam degand sa plec de-acolo pana nu-mi raspundea.Un foarte bun prieten din academie se uita la mine uimit ....ca si cum zicea "Doamne...nu am mai vazut asa ceva pana acum".Era totusi ridicol ca ma faceam de rusine dar nu ma puteam abtine.

ooc:Riluri sau cine doreste!
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#5
Am mai aruncat o privire în jurul meu . Perfect ! Nici un profesor care să îmi poată dejuca planul ce urma să devină un fapt . Urma să chiulesc , şi nu îmi păsa de urmările comportamentului meu catalogat drept prostesc de una dintre colegele mele . Nu conta ce credeau ele . Conta ce vreau eu ...
Voiam să fiu singură ! Eram furioasă , de fapt , mai mult decât furioasă din cauza telegramei ce sosise din partea părinţilor mei , mai că îmi venea să sparg ceva . Mi-am făcut loc printr-un grup de elevi necunoscuţi mie , ce probabil mergeau la clase şi m-am îndreptat către camera mea , convinsă că totul urma să meargă excelent . Până la urmă , toate planurile mele au mers perfect , deşi s-au încheiat cu finaluri mai puţin fericite pentru mine . Aveam o oră neinteresantă , de-a dreptul plictisitoare .
Am parcursul holul privind cu atenţie în jurul meu , până ce am putut percepe o furie teribilă , mai mare poate decât a mea şi de îndată ce am dat colţul , am zărit sursa energiei negative .
Clar , fata asta are nevoie de o îmbrăţişare caldă , care să îi estompeze tot sentimentul nutrit de ... hm , probabil de muzica , plăcută , ce vine din camera alăturată .
În timp ce tânăra încerca să dărâme uşa ( sau aşa cred ) , mi-am apropiat uşor de ea , şi i-am zâmbit cald şi jucăuş . Am salutat-o cu un ” bună „ extrem de copilăros şi am întrebat-o ce păţise . Am privit-o din cap până – n picioare , şi în următoarele clipe , am simţit cum uşa urmă să se deschidă .

occ : Cine vrea xD .

#6
Am deschis usa nervoasa si am vazut doua tipe care stateau in prag privindu-ma ca felul paispe....Aaaa da...noile mele colege,vecine de camera....Ce tampenie... Le-am privit urat...iar ele ma analizau din cap pana in picioare...apoi ma priveau ochii... Credeau ca-s oarba...Nu domne! Va vad foarte bine!
- Probleme? Daca aveti vreo problema cu muzica mea, cu hainele mele si cu mine nu aveti de cat...nu ma intereseaza! Nici c-o sa opresc muzica! Au revoir "dragutelor" !

Le-am spus si le-am trantit usa in nas si m-am tolanit din nou pe pat, dand boxele si mai tare....Era placut...Nu, nu sa raspund impertinent altora, ci sa ascult muzica. Putin imi pasa mie de reguli si de asa zisul "director" .... Auzeam de afara voci si bombaneli....Eh se pare ca s-a cam suparat lumea...Nui nimic se mai intampla...

Ooc: care vrea....
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#7
Christhian Van Hugerh

Stateam pe pat plictisit... auzeam de undeva dintr-o camera vecina, muzica data la maxim...Wow imi placea...ma intrebam cine asculta...Probabil tipa cea noua, fiindca pana acum nu se auze...Ce tipa ciudata... Se imbraca ca un baiat si pe deasupra are niste ochii asa de reci si ciudati...fara pupila... Celesta nu a zis nimic canda vazut-o....si de obicei ei nu-i plac astfel de persoana.
Am iesit din care cu gandul sa ies afara, nu neaparant pentru ca-mi displacea sunetul muzicii, ci pentru simplu fapt, ca, dupa o ora asa stresanta aveam nevoie de putin aer curat... M-am asezat pe o banca din curte, privind si ascultand linistea din jurul meu.

ooc: cine vrea....

#8
M-am ridicat din pat plictisită şi am început să mă învârt pe acolo degeaba în încercarea de a adormi, dar nu puteam. Îmi trecea oboseala pe măsură ce timpul se scurgea, iar totodată mă enerva aceste chestiuţe ce îmi tot intrau şi ieşeau prin minte. Sper că nu trebuia să merg la o altă plictisitoare reuniune de familie, că altfel nu mai ştiam ce să fac. De obicei nu mă duceam acolo, dar dacă familia principală, adică mama şi tata insistau ce să le fac. Îi puteam contrazice cumva ? Adică, te rog, mama nu putea să fie refuzată o doamnă atât de stilată şi drăguţă cu toată lumea. Dar cui îi păsa de chestiunile acestea când lângă tine se afla Christian. Îmi părea simpatic tipul, dar cum eram o vampiriţă aşa de cute, nimeni nu mă putea refuza. Atunci aveam şi un moment de modestie supra ironizată şi multă mândrie, sincer nu aveam nimic cu băiatul ăla, doar că vroiam totuşi să stau să vorbim.Chestia era că şi eu eram plictisită, aveam nevoie de o companie.

- Bună, pot să mă aşez pe bancă, te rog ? l-am întrebat în timp ce am zâmbit uşor, disret şi plăcut. Nu cred că l-a deranjat.


ooc : Kitty sau care doreÅŸte.
-

#9
Ce? Ce spusese tipa aia era total aiurea,era ora de odihna iar ea era total pe dinafara...ar fi trebuit cineva sa o invete regulile academiei.Eram tare furioasa dar vazand ca cineva este langa mine,am intors capul si am vazut o fata cu o privire foarte blanda care se uita la mine foarte ...ciudat sa zic..in sensul bun al cuvantului.Tampita...nici macar nu o observasem ca este langa mine,in timp ce acea tipa imi deschidea usa,ma gandeam numai sa-i spun sa dea muzica mai incet ca nu suntem pe bulevard in timp ce-mi ieseau peri albi in cap.M-am intors la acea fata cu un zambet dulce si am salutato spunandu-i "Buna...sunt Fiona!" insa ma simteam penibil pentru ca ma facusem se rusine in fata a atator colegi si mai rau de fata de langa mine.

-Aaaa...nu este ceea ce crezi,e doar un salut stupid...defapt ...este ceea ce vezi.Ma enerveaza cu muzica ei,a aparut pe aici si ne strice noua toate regulile si toate obiceiurile...este incredibil de nepasatoare.

Cred ca fata in gandul ei,imi dadea dreptate pentru ca eu nu aveam degand sa-mi schimb opinia,dar am incercat sa ma calmez pentru ca nu era genul meu sa ma enervez asa de tare,eram mai mult o persoana la locul ei,care nu se baga in probleme cu alti colegi.Am continuat sa comunic cu acea fata,vroiam sa fiu prietenoasa cu toata lumea ca de obicei.Si cred ca va intreba-ti de ce nu am fost cu aceea tipa? Pentru ca nu m-am putut controla furiei iar cand vine vorba de asta este cam greu sa ma stapanesc.

ooc:Elusive wolf...who wants
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#10
Ce mai zi, si daca te gandesti ca e abia prima... Pana la sfarsitul anului ne vom ucide intre noi.
Mergeam pe coridorul cel lung care ducea la camera mea, gandindu-ma la ziua care trecuse, la noua mea viata la "Vampire School".
Imi placea aici, era liniste, exceptand momentele de "relaxare" ale Mussei, si colegii erau draguti, dar cel mai important, sunt departe de fratele si tatal meu.
Deodata ceva mi-a atras atentia, de pe o banca camuflata de umbra unui copac batran, cineva parea ca ma priveste. Am incremenit cand i-am vazut privirea plna de ura. O cilpa am crezut ca era El, dar reflexiile arginii si roscate ale parului sau mi-au aruncat acel gand.
Totusi, eram vampir,ma rog vampirita, dar provin dintr-o familie puternica.. si totusi mi-a inghetat sangele in vene cand l-am vazut.
Dupa ce mi-am revenit in soc mi-am continuat drumul, lasand in urma acei ochi inghetati si inficosatori.

occ: who wants
[Imagine: eeeled-1_zpse54e7424.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.347 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)