Vampire knight <333 . Am vizionat cu cateva luni in urma acest anime si pur si simplu il ador - este unul dintre cele mai bune anime-uri pe care le-am vazut vreodata xDD . Este un anime genial, de nota 10 pentru mine . O prietena mi-a povestit de acest anime, de fapt, aproape o zi intreaga mi-a spus cat de mult ii place acest anime-ul si asa am aflat si eu de el, iar a doua zi am inceput sa-l vad xD si in trei zile l-am terminat de vizualizat <3 .
Povestea - povestea este superba, magnifica iar personajele sunt . . . Uau !!! . . . sunt minunate, sunt foarte bine conturate, fiecare are ceva al lui, fiecare are ceva care-l defineste, toate personajele sunt speciale . Dar personajul meu preferat ramane Zero-kun - iar pentru mine este fantastic . Istoria lui si a fratelui sau m-a emotionat foarte mult ^^ . Zero este un personaj superb <333, iar intre el si Kaname - sama il aleg pe Zero-kun fara sa ma gandesc . Nu pot sa-l suport pe Kaname - sama, il urasc -__-'' . Nu mi se pare deloc atractiv sau ceva de genul acesta xDD . Dar ideea lui cu tabla de sah este super - tare <3 .
Yuuki e o fata buna, dar m-a deranjat ca a lasat totul in urma pentru Kaname -.- .
En fin, Vampire knight este un anime care merita vazut, V.K. este un anime de nota 10 .
You’ve Fallen For Me.