28-02-2011, 07:48 PM
Buna tuturor userilor de pe AniemZup, aceasta pagina este dedicata tuturor fanilor Vampire Knight, eu fiind una dintre ei. So, mi-a venit idea sa fac un fel de manga originala dupa acest anime, cu imagini si replici multe , sper sa va placa. Astept multe comentarii, cu critici etc. Voi imparti aceasta manga pe capitole, acum voi posta primul capitol, celelalte vor aparea pe parcurs. ^w^
Capitolul 1: Un nou inceput
"... Nu voi uita niciodata acea noapte in care ningea,... atunci am privit cerul instelat si senin cu ochii mei umani pentru ultima data...
Cand Kaname si-a introdus coltii in gatul meu, firicele de sange se prelingeau in jos pe el....
Era dureros, dar stiam ca ceva se va intampla....
Kaname mi-a dat sa beau sangele lui intr-un sarut cu totul pasional...
Din acel moment, trupul meu murise.... eu redevenisem vampirul care am fost odata...
Acum devenisem din nou o bestie cu forma umana ce ma hraneam cu sangele celui pe care il iubesc, si el cu al meu...
Nu mai sunt vechea Yuki Cross pe care o stiati.....
Acum sunt Yuki Kuran, printesa vampir cu sange pur....
Trecutul acesta face parte din viitorul meu....
Un viitor si o viata vesnica alaturi de alesul inimii mele.... Kaname.
[img] http://dynamic.images.indigo.ca/PostAtta...?width=275[/img]
Capitolul 1: Un nou inceput
"... Nu voi uita niciodata acea noapte in care ningea,... atunci am privit cerul instelat si senin cu ochii mei umani pentru ultima data...
Cand Kaname si-a introdus coltii in gatul meu, firicele de sange se prelingeau in jos pe el....
Era dureros, dar stiam ca ceva se va intampla....
Kaname mi-a dat sa beau sangele lui intr-un sarut cu totul pasional...
Din acel moment, trupul meu murise.... eu redevenisem vampirul care am fost odata...
Acum devenisem din nou o bestie cu forma umana ce ma hraneam cu sangele celui pe care il iubesc, si el cu al meu...
Nu mai sunt vechea Yuki Cross pe care o stiati.....
Acum sunt Yuki Kuran, printesa vampir cu sange pur....
Trecutul acesta face parte din viitorul meu....
Un viitor si o viata vesnica alaturi de alesul inimii mele.... Kaname.
[img] http://dynamic.images.indigo.ca/PostAtta...?width=275[/img]