Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire Domination

Deci am inceput sa fac un nou fic ^^' Hmm chestiile mi-au venit pe moment,poate o mica avertizare de + 16 ( poate doar in unele momente ) desi nu sunt sigura de evolutia ficului asa ca de asemenea ar putea sa nu existe astfel de scene ^^' Am inceput cu o mica descriere,but you know nu este foarte elaborat sau altceva,mai am de lucru' la asta.Asa ca aastept critici / comentarii / sfaturi .Orice este bine venit ^^ !!

Capitolul 1 : Anul 3000
In spatele acelor flori inflorite si dincolo de gandurile abstracte ale intunericului,prin jocul de culori fantastice in lupta cu negrul intunericului,dincolo de parerile contradictorii si muritorii lacomi si dornici de putere,exista o lume..O lume ce le amesteca si le intorcea pe fiecare in partea sa..Aducand dezastrul pe orice cale a bunatatii sau a infernului.Ne aflam in anul 3000,un an atat de evoluat si cu toate acestea atat de distrus.Umanitatea din anul 2000 aproape ca nu mai exista,au iesit la iveala mutantii,vampiri s-au sculat din mormitele lor deslantuindu-si simturile si dorinta necontrolata de sange.
In centrul orasului Mikirou, in Cetatea Japoniei,fosta tara a Japoniei,pe locul fostei capitale Tokio , ce inca salasluia in anii 2000,se afla un laborator destul de mare.Inauntrul acestuia se putea gasi o tehnologie ce intrecea gandurile imaginatiei si parca te facea sa visezi asupra lucrurilor ce nu erau posibile.Acela era viitorul,era evolutia.Tehnologia de acum strapungea limitele imaginatiei,iar magia lucra in concordanta cu stiinta.Cate lucruri noi fusesera descoperite in decursul a 1000 de ani.Categoriile de oameni au inceput a fi impartite in nemuritori si muritori.Intr-o lume in care nu conta ce fel de specie erai,rasa sau culoarea.Conta cata putere aveai si ce puteai face cu aceasta.
Muritorii..erau desigur oamenii,fara pic de putere injositi la picioarele nemuritorilor care erau conducatorii Universului.
Planeta Pamant,asa obijnuia sa fie numita Cometa Zuryh din anul 3000.Desigur in anii aceia indepartati,trecuti nu se stie origina acestei " planete " ce de fapt era o pura cometa. Au aparut nemuritoii,au venit populatii de pe alte comete,alte planete si alte galaxii.Nimic din ce era cu 1000 de ani in urma nu mai persista in acest an.Totul era diferit,oamenii cu totii devenisera sclavii galaxiei iar ceilalti,vesnicii conduceau aceste taramuri pline de o tehnologie inimaginabila.Aveau nevoie de oameni,de muritorii jalnici ce erau mai buni decat robotii.In urma rascoalei robotilor ce avusese loc in anum 2500 nemuritorii au decis ca acestia sa nu mai conteze in Univers,axandu-se pe oameni ca sclavi.
Fusesera inventate atat de multe lucruri,vampiri treziti la viata erau atat de gentili si atat de atragatori avand un aer atat de interesant,si atat de sangeros.Fusesera inventate mii de metode pentru hranirea acestora,consumul de sange nu mai era necesar in viata acestora.Necesar nu..Dar dorinta lor nu fusese stinsa niciodata.Acum mai mult ca oricand,aflandu-se in acest an doreau sa poata absorbii sangele oamenilor,al muritorilor.Dorinta lor era mai presus de orice,chiar mai presus de gandurile lor pure.In Galaxie acestia conduceau,erau stapanii supremi si reformasera tot Universul..Mutantii , acestia erau subordonatii vampirilor,iar oamenii?..Oamenii erau sclavii tuturor..
Printre aceste categorii de vampiri si mutati existau si specii inferioare,aceia ce nu erau vampiri cu sange pur si mutantii ce nu aveau gene complete.Erau acestia alungati in masa populatiei,care la randul acesteia era mai presus de sclavi.Era o lume cu suisuri si coborasuri,parca era o intoarcere in anul 1900,si totusi..ne aflam in anul 3000.Oare ce vroiau sa faca aceste creaturi?Pana unde avea oare sa ajunga lacomia lor?
In acel laborator din centrul orasului Mikirou se afla un tanar savant ce incerca sa descopere cum razele soarelul 5 din Galaxia 3 nu ajung in partea Cometei Zuryh.In prezent,aceasta Cometa reprezenta forta initiala din Galaxie.Erau mii de savanti ce incercau sa afle mai multe despre marimitia Universului.
- Domnule Yiaoi !! Sotia dumneavoastra a sunat iar,pentru a 5 a oara in aceasta zi.Ce ii voi spune de aceasta data?
Tanarul savant intoarce privirea catre tanara ce ii vorbise.O tanara in jur de 22 de ani,cu parul lung si extrem de blond,in ale carei plete te puteai afunda si hipnotiza.Cu niste ochi de culoarea turcoazului si o privire seducatoare.Purtand uniforma specifica a laboratorului Z 777,o fusta destul de scurta cu albastru si un sacou alb , pe dinauntru fiind vizibila o bluza galbena,gatul tinerei fiind acoperit de o esarfa de culoare albastra.In picioare aceasta purta cizme cu toc destul de inalt , cizme ce-i ajungeau pana in jurul genunchiului. Era destul de atragatoare,iar coltii de vampir ii ieseau in evidenta.O privire incantatoare.
-Multumesc Izza, te rog spune-i ca voi ajunge cat mai curand acasa.
Raspunde barbatul tinerei.Acesta purta un halat alb de laborator, parul lui era rosu asemenea sangelui iar ochii sai la fel.Avea un corp foarte atragator si o privire ucigatoare.Uitandu-te in ochii lui te puteai pierdea,parca intr-un abis al gandurilor.Acesta merge catre unul din aparatele existente in laborator si incearca sa experimenteze ceva.Insa incercarea sa este intrerupta de catre o lovitura puternica ce acesta o primeste,parca din nevazut.Erau radiatiile puternice pe care respectivul aparat le provoca.Acesta si-a dat seama,nu mai era cazul sa continue.Constientizand asta acesta isi arunca halatul intr-o parte a laboratorului si se indreapta catre iesire.
La iesirea din laborator,in fata imensei cladiri il intampina un Jaguar al anilor 3000,in acest an fiind cea mai populara si extraordinara masina posibila.Acesta se urca in aceasta inchizand destul de agresiv protiera.Accelereaza si isi anunta plecarea de pe loc intr-un mod ciudat.Masina nu avea roti.. nu semana deloc cu vechile masini din anul 2000.Era atat de elaborata si interesanta.Gravitatia isi spunea cuvantul....Lumea aceasta era una inimaginabila,aproape fantastica..insa existenta.In timp ce tanarul savant se indrepta spre locul numit "acasa" isi trece limba peste coltii ascutiti din interiorul gurii sale lasand o mica dara de sange pe buze apoi absorbind-o.Dorinta de sange nu fusese niciodata mai mare...Aceasta imagine a fetii sale a fost parca reflectata in oglinda masinii,lasand in urma sa o dara virtuala de anxietate.

Răspunsuri în acest subiect
Vampire Domination - de Teh - 14-02-2009, 03:59 AM
RE: Vampire Domination - de Apathy - 14-02-2009, 09:30 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 15-02-2009, 01:49 AM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 15-02-2009, 12:41 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 15-02-2009, 03:22 PM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 15-02-2009, 10:13 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 20-02-2009, 11:56 PM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 21-02-2009, 11:00 AM
RE: Vampire Domination - de Teh - 28-02-2009, 02:44 AM
RE: Vampire Domination - de ~angelino~ - 28-02-2009, 03:11 AM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 28-02-2009, 12:59 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 28-02-2009, 04:12 PM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 07-03-2009, 01:22 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 07-03-2009, 03:00 PM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 07-03-2009, 10:57 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 15-03-2009, 02:46 AM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 15-03-2009, 12:04 PM
RE: Vampire Domination - de ~angelino~ - 21-03-2009, 11:47 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 29-03-2009, 01:38 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hot domination (yaoi) Aliss_anime 32 21.888 03-08-2010, 12:39 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 5.121 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Mirage of Blaze [+16] [yaoi] [domination love] Aliss_anime 0 2.463 08-01-2010, 10:46 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Domination by [+16] [yaoi] Lye 70 49.221 14-06-2009, 12:57 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)