Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Va pasa macar de bietele specii marine pe cale de disapritie?

*shocked* O_O.............ehm.....
Adevarat..oameni sunt jeguri in persoana...prin distrugerea mediului inconjurator [poluare], cat si fauna. Pur si simplu` se distrug singuri cu mana lor...90% vor realiza asta cand totul deja va fi pierdut.
*sigh* Mi s-a facut mila de bietele animale....balenele...au fost...pur si simplu` tratate cu cea mai mare cruzitate..*idem -> sigh*..so damn cruel...numai cand am vazut imaginea m-am inecat cu apa pe care de-abia o inghitisem...god dammit...*sigh and sigh again*
motivu`: curiozitatea absurda a omului care poate sa distruga mai rau decat o mitraliera >.> si indeplinirea poftelor..a dorintelor fara sens =.=....
Poate am eu imaginatia prea mare insa....*wish to say something not so stupid* cred ca animalele ce traiesc un mediul acvatic sunt si eleee.....ca si noi...fiecare cu mediul sau xD...e ca si cum le distrugem populatia T___T iar asta e damn cruel....
oh well...one human can be so brutal and violent with animals....*again big sigh~*
[Imagine: mi08ow.jpg][Imagine: eujbj7.jpg]
J-ROCK Power!
----------------------------------------------------

Răspunsuri în acest subiect
RE: Va pasa macar de bietele specii marine pe cale de disapritie? - de mikaru - 27-10-2008, 08:49 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)