Buuuun, e un joc super fain . Mie una-mi place.
Jocul in sine e simplu si amuzant.
Nu stiu cum sa va explic ca sa intelegeti dar ... nah sper sa ma fac inteleasa
Luam un user care posteaza [ in acest caz eu, trebuie sa il luati pe cel de dianainte ] apoi alegem un personaj(puneti si titlul animeului), care dupa parerea voastra seamana cu acel user, pune o 'tema' pe care userul o crede ca personajul si cu aceea persoana o au in comun, si apoi userul urmator posteaza si il/o alege pe user sau pe personaj, desigur cu parere argumentata.
Exemplu :
marina vs Tsunade
Care e mai temperamentala ?
Si userul urmator posteaza cu cel pe care l-a ales si-si argumenteaza parerea si la randul lui mai pune o 'lupta' intre un user si un personaj.
Btw, userul neaparat trebuie sa fie cel ce a postat inaintea ta.
Sper ca am fost destul de clara.
asa ... acum sa pun eu ...
Ady vs Sanji [ One piece ]
Care e mai casanova ?
[Eu l-am ales pe ady pentru ca nu a postat nimeni inaintea mea, in cazul userulu iurmator trebuie sa ma puna pe mine si un personaj xD ]
P.S: Sa nu va suparati ... pe alegerea facuta ^___^ de un user, e un joc sa ne relaxam si sa ne distram, fara certuri sau cev ain genu, feicare cu parerea lui, si sa nu se trezeasca destepti sa comenteze asupra unei pareri
Jocul in sine e simplu si amuzant.
Nu stiu cum sa va explic ca sa intelegeti dar ... nah sper sa ma fac inteleasa
Luam un user care posteaza [ in acest caz eu, trebuie sa il luati pe cel de dianainte ] apoi alegem un personaj(puneti si titlul animeului), care dupa parerea voastra seamana cu acel user, pune o 'tema' pe care userul o crede ca personajul si cu aceea persoana o au in comun, si apoi userul urmator posteaza si il/o alege pe user sau pe personaj, desigur cu parere argumentata.
Exemplu :
marina vs Tsunade
Care e mai temperamentala ?
Si userul urmator posteaza cu cel pe care l-a ales si-si argumenteaza parerea si la randul lui mai pune o 'lupta' intre un user si un personaj.
Btw, userul neaparat trebuie sa fie cel ce a postat inaintea ta.
Sper ca am fost destul de clara.
asa ... acum sa pun eu ...
Ady vs Sanji [ One piece ]
Care e mai casanova ?
[Eu l-am ales pe ady pentru ca nu a postat nimeni inaintea mea, in cazul userulu iurmator trebuie sa ma puna pe mine si un personaj xD ]
P.S: Sa nu va suparati ... pe alegerea facuta ^___^ de un user, e un joc sa ne relaxam si sa ne distram, fara certuri sau cev ain genu, feicare cu parerea lui, si sa nu se trezeasca destepti sa comenteze asupra unei pareri
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End