08-05-2010, 10:14 PM
- Ai grijă ! E în spatele tău ! Îi aud vocea lui Victor. Mă întorc cu rapiditate barându-i posibilul atac. Fără rezultat, aceasta se dădu în spate, mai apoi alergând spre mine. Când lama sabiei ei mai avea puţin şi mă despica în două, mă las în jos, apucând cu două degete lama sabiei, rupând-o în două.
- Ai pierdut ! Şi uite cum se sfârşeşte un antrenament banal din viaţa mea monotonă. Dar de' trebuiam să fiu în formă pentru un posibil atac din partea demonilor. Căci de când cele două surori au dispărut, luptele dintre cele două tabere nu încetează.
Mă aşez pe scaunul din lemn, apuncând paharul de pe masa micuţă, şi înghiţind lichidul trasparent. Îmi întorc capul, privindu-l pe Victor, care îmi afişă un zâmbet plin de prietenie. Părea fericit. De mult nu l-am mai văzut aşa ...
Next: Care vrea
- Ai pierdut ! Şi uite cum se sfârşeşte un antrenament banal din viaţa mea monotonă. Dar de' trebuiam să fiu în formă pentru un posibil atac din partea demonilor. Căci de când cele două surori au dispărut, luptele dintre cele două tabere nu încetează.
Mă aşez pe scaunul din lemn, apuncând paharul de pe masa micuţă, şi înghiţind lichidul trasparent. Îmi întorc capul, privindu-l pe Victor, care îmi afişă un zâmbet plin de prietenie. Părea fericit. De mult nu l-am mai văzut aşa ...
Next: Care vrea

![[Imagine: guitargirlsignature.png]](http://i923.photobucket.com/albums/ad76/Tekami/guitargirlsignature.png)
Mulţumesc Alysu : o3
- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))
- nu supă la plic : ))