Citat:nu îmi place unghiul din care ai făcut-o.Metal vreau să-mi explici ce e ăla un unghi. Tot observ că aveţi o boală cu el, dar nu ştiţi cu ce se mănâncă. Un unghi ca să ştii şi tu poate realiza iluzii optice dacă este luat într - un fel anume. ca să ştii şi tu în fotografie autorul acesteia alege unghiul fie că îţi place ţie sau nu. Înainte să vorbiţi documentaţi - vă.
Citat:Also, nu îmi place focalizarea prea mult. Nu ştiu ce aparat foloseşti, dar la al meu, când focalizez, apare clar numai obiectul pe care vreau să-l fotografiez, iar restul mai în ceaţă.Also du - te şi documentează - te de aparate. Al ei nu este pro sau poate e semi - pro depinde ce lens are şi de câţi megapixeli, de asemenea depinde şi de firma ce a conceput aparatul. dacă e Canon sunt şanse mari să iasă o fotografie semi - pro.
Citat:ştiu, sunt ciupit cu unghiurile, dar eu fac des poze la trandafiri şi folosesc diferite unghiuriAutorul îşi alege unghiul din care doreşte să facă fotografia. Nu ''criticul'' nu nimeni. E alegere proprie şi cum am mai zis mai sus de iluzia aia optică.
Also, mai vreau să zic că îmi place aparatul. Ce foloseşti ? Sorry Nya for off topic.
EDIT Nya : Da, este off - topic, dar este o lecție de foto, ce trebuie menținută. Oricum te ucid. ;;]
-