28-06-2010, 10:02 PM
Ok, l-am citit, desi l-am ocolit de multe ori [nu ma intreba/ti de ce pt ca nu stiu].
Asa, dupa ce am citit primul capitol, prima data am crezut ca Hiro se va indragosti de dirig, apoi, la final de fratele sau.
Revenind, primul capitol nu m-a impresionat. Adica, din primul capitol nu-ti prea dai seama de ce va contine ficul[ ma refer in general, nu doar la ficul ta/vostru [ sunteti doua si una posteaza sau cum?]], dar pe mine m-a cam indus in eroare, cum am spus si mai sus.
Capotolul are cateva greseli, atat de tastare cat si de exprimare:
-in primul rand, dupa ce tremini propozitia, se "pune" spatiu dupa semnul de ortografie;
-Sau in fine, ar fi daca nu ar fi a patra oara
Daca citesti ce am subliniat, iti vei da seama ca sunt putin ne la locul ei.
-fannu -> fan nu
-aceeasi -> acea; inca nu ii spusese motivul pt care cauta clasa 3B
-din nou, spatiu dupa semnul de ortografie;
-inlat -> inalt.
Pe acestea le-am gasit eu, nu cred ca mai sunt, dar daca mai citesti capitolul o data poate le vrei repera.
Capitolul 2.
Aceeasi problema, spatiu dupa semn.
Cat priveste capitolul... este relativ scurt si ai cam grabit actiunea. Trebuia sa descrii mai mult sentimentele lui Hiroki[ o sa-mi spune-ti ce ai vrea sa mai scriem, dar trebuia mai mult ].
Mi-a placut scena cu sarutul, insa, trebuia descris mai mult.
Greseli nu am observat, asa ca nu te bat la cap ^^.
Capitolul 3.
Vechea problema: spatiul dupa semn >.<
Si aici ati grabit actiunea. Cum a spus si Yaku, lipsesc detalii, despre uruha nu stim decat ca este prieten cu Ruki, cum arata si... cam atat.
Sunt totusi curioasa cu privire la ce vor face in dormitor si daca Hiro al nostru va mai fii atat de careless :)) [totusi, sa nu fiti prea dure cu el ;)]
Per total, imi place ficul, dar trebuie sa fiti mai atente. Sunt chiar curioasa ce se va in continuare.
Spor la scris si ne mai citim pe aici
See Ya^_^
Asa, dupa ce am citit primul capitol, prima data am crezut ca Hiro se va indragosti de dirig, apoi, la final de fratele sau.
Revenind, primul capitol nu m-a impresionat. Adica, din primul capitol nu-ti prea dai seama de ce va contine ficul[ ma refer in general, nu doar la ficul ta/vostru [ sunteti doua si una posteaza sau cum?]], dar pe mine m-a cam indus in eroare, cum am spus si mai sus.
Capotolul are cateva greseli, atat de tastare cat si de exprimare:
-in primul rand, dupa ce tremini propozitia, se "pune" spatiu dupa semnul de ortografie;
-Sau in fine, ar fi daca nu ar fi a patra oara
Daca citesti ce am subliniat, iti vei da seama ca sunt putin ne la locul ei.
-fannu -> fan nu
-aceeasi -> acea; inca nu ii spusese motivul pt care cauta clasa 3B
-din nou, spatiu dupa semnul de ortografie;
-inlat -> inalt.
Pe acestea le-am gasit eu, nu cred ca mai sunt, dar daca mai citesti capitolul o data poate le vrei repera.
Capitolul 2.
Aceeasi problema, spatiu dupa semn.
Cat priveste capitolul... este relativ scurt si ai cam grabit actiunea. Trebuia sa descrii mai mult sentimentele lui Hiroki[ o sa-mi spune-ti ce ai vrea sa mai scriem, dar trebuia mai mult ].
Mi-a placut scena cu sarutul, insa, trebuia descris mai mult.
Greseli nu am observat, asa ca nu te bat la cap ^^.
Capitolul 3.
Vechea problema: spatiul dupa semn >.<
Si aici ati grabit actiunea. Cum a spus si Yaku, lipsesc detalii, despre uruha nu stim decat ca este prieten cu Ruki, cum arata si... cam atat.
Sunt totusi curioasa cu privire la ce vor face in dormitor si daca Hiro al nostru va mai fii atat de careless :)) [totusi, sa nu fiti prea dure cu el ;)]
Per total, imi place ficul, dar trebuie sa fiti mai atente. Sunt chiar curioasa ce se va in continuare.
Spor la scris si ne mai citim pe aici
See Ya^_^