29-10-2012, 10:32 PM
(29-10-2012, 07:07 PM)Syryus A scris: Desi inca mai am lucruri mici de retusat si un anume plugin de reparat, m-am gandit totusi la viitor asa ca am cateva propuneri si idei pentru urmatoarea perioada, la care de data aceasta as vrea si un pic de feedback din partea voastra.
Nou plugin pentru medalii
Am discutat despre el in treacat, dar acum ca am terminat cu tema a devenit un subiect ce merita dezbatut. Iata pe scurt ce inseamna schimbarea pluginului actual:
- medaliile vor fi acordate automat, nu de catre staff
[undefined=undefined][undefined=undefined]- vor fi medalii noi: pentru reputatie, timpul petrecut online, topicuri deschise, zupi castigati. De asemenea s-ar putea ca unele din cele vechi sa dispara, in caz ca sunt putin importante si greu de adaugat automat.
- timp de aproximativ o saptamana, cand voi stabiliza pluginul pentru a acorda toate medaliile automat, nu vor fi afisate decat unele medalii
- este foarte probabil ca membrii cu medalii gen FOTM, SOTM si altele castigate la concursuri, precum si cei cu medalia de onoare sa nu aiba medalia afisata, fiind nevoie in acest caz de o re-adaugare manuala a ei. Totusi voi incerca pe cat posibil sa fac un cod care sa transfere medaliile de genul de la pluginul vechi la cel nou.[/undefined][/undefined]
Acestea fiind spuse, las polul sa decida daca vreti sau nu schimbarea si astept sugestii in comentariile de la acest topic.
Acum sa trecem la celelalte idei:
Tag user
Ce face pluginul?
- intr-o postare poti pui tag pe un user folosind @username.
- acel user va primi un mesaj privat automat anuntandu-l ca a primit tag in acel topic
- poti seta cine iti poate da tag: prietenii, toti sau nimeni.
Folositor pentru a fi anuntat atunci cand cineva ti se adreseaza intr-un topic.
Astept pareri afirmative sau negative.
Promovarea membrilor talentati
In ce consta ideea?
- una sau mai multe rubrici cu update saptamanal/lunar dedicate unui membru/grup care va ocupa un loc special pe forumul nostru
- o rubrica poate contine: cosplay / cover-uri kpop, jrock,etc / o serie manga / amv / alte propuneri (excluzand ficurile si desenele)
La fel, parerile afirmative sau negative precum si sugestiile sunt binevenite.
Adica, pana la urma scoti medaliile alea sau nu? Ca cele care sunt greu de adaugat sunt fix alea care se acorda individual si pe care nu le poti acorda automat. Sincer, stiu ca e plugin greu, stiu ca mananca o tona de timp, dau eu medaliile singura daca e, dar hai sa nu renuntam la medaliile vechi doar pentru ca iti e tie mai usor. Realizezi ca in ritmul asta ceilalti admini nu mai au nimica de facut pe forum, nici moderatorii? Pur si simplu tu le iei munca simplificand totul. Ei nu mai fac nimica-->ei nu mai intra-->nu mai intra moderatorii/adminii-->moare forumul.
It's simple as that.
Nu comentez pe faza ca cu acele 2 pluginuri nici nu am fost consultata. Stiam de noul plugin de medalii, si stiai ce parere am cu el, celelalte 2 ar fi fost frumos sa fie si restul adminilor intrebati. Da, imi convine cel cu tag si promovarea. Aveam si inainte cu promovarea [pentru concursuri] si era desutl de dragut.