Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un basm ce n-ar trebui citit copiilor [Scufita Rosie] [parodie naruto]

Bun...Urmeaza capitolul III...O sa ma chinui sa bag putina descriere (eu am inspirat-o pe Agent Eli si acum ma inspira ea pe mine in ficurile ei). Sper sa va placa...

Pe un taram fermecat, departe de lumea noastra a vitezei, intr-un satuc linistit populat de personaje de poveste, era o casa mica, din caramida. In acea casa traiau...ati ghicit! "Porcusorii harnici" si Scufita Rosie (ce sa o mai lungim atata...familia lui Kazekage-inclusiv). In jurul casei erau copaci batrani, care-si aplecau crengile spre aceasta. Pamantul era inca umed, impodobit cu petice sclipitoare de zapada. Scufita Rosie iese afara, sa nu-si mai vada rudele "dolofane". O vrabiuta ii canta in ureche.
-Taci sau iti dau resturile de pizza ramase din ultima aventura!
Ce e drept, cum nu era prea apreciat, serviciul de catering al Marelui Porc a ramas cu multe resturi de la Craciun... si nu am spus niciodata ca pizza cu zapada este o delicatesa.
-Scufita! striga Marele Porc. Nu mai enerva pasarile si vino incoace! Trebuie sa mai duci un cos la bunica Tsunade!
-NU E BUNICA MEA! Si, oricum, nu poti sa trimiti cosul prin posta?
-Nu mai am incredere in postas (alias Lee) dupa ce a incurcat cosurile si i-a adus bunicii un costum din spandex.
-Of...
-A, spune porcul 2, am uitat sa-ti spun data trecuta, dar ni s-au terminat florile duhnitoare. Sa aduci un buchet cand te intorci!
-Mda...Bine....
Fetita rosiatica ia cosul frumos impletit cu nuiele si pleaca la bunicuta.

Drumul trecea prin padure, insa Scufita Rosie ajunge pe o poteca de caramizi galbene. Ii ies in cale Omul de Tinichea (Shino), Dorothea (Ino), Sperietoarea de Ciori (Sasuke) si un leu roz ca o bombonica(???).
-Stii cumva unde este Vrajitorul din Oz? intreaba Dorothea. Il cautam de ceva timp...
-L-am fi gasit mai usor daca nu leneveai atata si nu organizai o petrecere LA CARE NU M-AI INVITAT, maraie Sperietoarea de Ciori. Crezi ca eu nu astept vacanta? CREZI CA EU NU VREAU SA MA SARUT LA O PETRECERE? HA? HA?
-Ignora-l. Asa e cel mai bine, spune Omul de Tinichea. Deci, stii? Ca avem mare nevoie de el.
-Mie imi ajunge si o revista manga cu Naruto, spune leul. Eram candva iapa printului, dar magul asta rau m-a transformat in ceea ce vezi.
-Nu te pot ajuta. Nu mai vreau sa sara limacsii pe mine daca nu ii aduc manga asa-zisei bunici.
-Stii ce, am sa vin cu tine pana la bunica ta ca poate are vreo revista mai veche pe care s-o folosesc sa ma transform la loc.
-Ce bucurie! Mda...

Scufita Rosie, acum insotita de un leu roz, se intoarce inapoi in padure sa ajunga la destinatie. In sfatul copacilor se aflau si niste tei ce imprastiau floricele parfumate indiferent de anotimp. Razele soarelui faceau parul fetitei de un rosu aprins ca para focului. Felurite animalute se ascundeau in scorburi, iar pasarelele le incantau auzul cu trilurile lor de vis. Atmosfera aceasta de pace este intrerupta de vocea leului:
-Hai sa ne intrecem pana la luminis!
-Lasa-ma in pace. N-am chef sa transpir acum.
-Eee... Esti las! L-A-S.
-POFTITM? Vezi tu cine e las acum! 3-2-1...

Cei doi alearga necontenit pana la luminisul de dincolo de padure. Casuta bunicii era la cativa metri distanta, dar sa se opreasca ca sa nu se izbeasca de pereti? Nicidecum! Asta inseamna ca te dai batut. Amandoi iutesc pasul dar sfarsesc in a fi gauri in peretii exteriori...
-Ce-a fost asta? se aude vocea batranei. Scufita, ai venit cu un prieten? Stii ca nu-ti agreez prietenii rockeri!
Cei doi "musafiri" intra inauntru, cu vreo 2-3 dinti lipsa.
-Uite mamaie! Am adus si noul numar din Naruto cu figurina de actiune cadou. Luna asta o are pe Tsunade. Multumita?
-Frumos, frumos! raspunde aceasta miscand manutele figurinei cu chipul ei. Si leul ce vrea?
-Pot sa ma uit putin peste colectia dumneavoastra de reviste manga? intreaba acesta. Am nevoie de...
-NU! NU!! NU!!! Probabil vei baga una dintre ele in coama aia deasa a ta. Sa nu pui mana nici pe ele, nici pe figurinele mele de actiune, NICI PE DVD-URI SAU JOCURI DE CALCULATOR! Acum pleaca din casa mea sa ma joc cu papusica Tsunade...
Leul iese afara gata sa planga, in timp ce Scufita Rosie este dezgustata de atitudinea iubareata a bunicii. Primul se duce dezamagita dupa Dorothea si restul gastii sa ajunga la Vrajitorul din Oz, iar cealalta pleaca acasa.

Insa magul (adica Neji) a urmarit-o pe fetita in tot acest timp si hotari ca este vremea sa se arate in fata ei. Sari din tufisul in care statuse zicand:
-MUHAHAHAHA! EU SUNT MALEFICUL MAG AL DESTINULUI! MUHAHAHAHA!
-... Esti sigur ca esti mag? Sau macar baiat?
-Sigur ca sunt sigur! Dar mai important este sa te distrug, Scufita Rosie!
-... De ce?
-Tu esti personajul principal, iar personajele malefice au mereu cate ceva cu personajele principale!
-...
-Tu n-ai citit niciodata un basm? Sau nu te-ai uitat la basme televizate?
-Pai stau in casa cu 3 porci! Cum te astepti sa fac ceva? Abia daca am voie la baie!
-Oau...Ai o poveste mai trista ca a mea... Eu as fi fost disperat daca nu aveam voie la TV... N-as mai fi avut ochii albi si patrunzatori! Whoa... stai asa! Unde pleci?
Scufita Rosie mergea nepasatoare mai departe. Magul ii parea doar un banal bufon.
-PENTRU ASTA O SA TE DISTRUG, SCUF....
-INTRARE DINAMICA! se auzi de sus urmat de un barbat cu dinti stralucitori in cadere.
Barbatul ateriza in fata magului.
-Neji, studentul meu, de cate ori ti-am spus eu sa nu te mai iei de personaje principale? Daca te mai prostesti asa nu o sa fii niciodata un elev stralucit asa ca Lee si....blablablablablabla....
-Imi vei plati pentru asta, rosie cu scufie!
Scufita nici nu mai era de fata, ea fiind deja la ea acasa, pregatind partea a patra a acestui fan-fic.

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa
Si-am incalecat pe Sa...(whoops...nu mai e cal)...Pa!

Sper ca v-a placut!
[Imagine: chibi_1662.gif]
Haideti, cheliti-mi chibi-ul!
Descarcati-ca pe el!
Si acum, asa-i ca nu ma vezi ataca?

:nh:

[Imagine: girlholdinglollipop.jpg]
Hey! Mai mananci aia?

[Imagine: thkouichikimuraoretachi.jpg]

Kouichi Kimura...

So what if I still like Digimon Frontier?
I know about your secret teddybear!

Răspunsuri în acest subiect
RE: Scufita Rosie-Parodie Naruto - de Apathy - 11-01-2009, 04:09 AM
RE: Scufita Rosie-Parodie Naruto II - de StarRalu - 16-01-2009, 09:57 PM
RE: Scufita Rosie-Parodie Naruto - de StarRalu - 18-01-2009, 07:56 PM
RE: Scufita Rosie-Parodie Naruto - de Apathy - 20-01-2009, 01:01 AM
RE: Scufita Rosie-Parodie Naruto IV - de StarRalu - 23-01-2009, 09:16 PM
RE: Scufita Rosie-Parodie Naruto - de Ely-chin - 23-01-2009, 10:07 PM
RE: Scufita Rosie-Parodie Naruto - de Apathy - 24-01-2009, 12:43 PM
RE: Scufita Rosie-Parodie Naruto V - de StarRalu - 29-01-2009, 10:07 PM
RE: Scufita Rosie-Parodie Naruto - de Ely-chin - 29-01-2009, 10:37 PM
RE: Scufita Rosie-Parodie Naruto VI - de StarRalu - 30-01-2009, 11:57 PM
RE: Scufita Rosie-Parodie Naruto - de Ely-chin - 31-01-2009, 02:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Floarea rosie [+18] Zuzy Is Angell 1 2.358 11-10-2011, 12:00 PM
Ultimul răspuns: Zuzy Is Angell
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 15.221 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Invata sa joci ! ( parodie Naruto ) Erina Ozaki 0 3.273 11-02-2010, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Parodie Naruto cu prezentatoarea Lenna în direct ÅŸi în reluare numa' la OTV-sezon II Alany Aysee 7 6.774 07-02-2010, 05:30 PM
Ultimul răspuns: Alany Aysee
  Parodie [+18] Hetalia 2 3.617 03-10-2009, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Kayura
  Parodie XD Yumina 4 4.433 03-08-2009, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Alisia-chan*
  parodie Naruto, cu prezentatoarea Lenna in direct si in reluare numa' la OTV B-) Alany Aysee 25 18.602 01-08-2009, 09:25 PM
Ultimul răspuns: Alany Aysee
  Oraselul Naruto-Parodie Naruto StarRalu 10 7.260 16-05-2009, 10:39 AM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Explozie De Zambete-Cu Caracterele din Naruto!-(parodie)by Ayame&Akasuna! o0o-ayame-o0o 6 7.941 07-02-2009, 09:23 PM
Ultimul răspuns: Dizzy
  La plaja-parodie Naruto StarRalu 2 6.062 18-12-2008, 06:46 PM
Ultimul răspuns: Kali?!

Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)