14-07-2011, 12:22 AM
. Heii Jess : o .
Trupele preferate ar fi : Brokencydee , metallica, Skillet, Paramore , Three Days Grace, Green Day , Evanescence , Black Veil Brides etc. . .
In orasul sighisoara ;o3 .
Da practic doua. Dans si hambal . Si cred, ca o sa ma inscriu si la tenis : p
Am avut. Un papagal verde [ perus ] a scapat. ;d
Hei Zer0 .
Da, am facebook . D :
Hei .
Personaj favorit: Nana . [ rokaritsa : " > ] De ce ? Pentru ca pur si simplu o ador. Ador felul ei de a gandi. Ador personalitatea ei. Ador cum se imbraca . Ador stilul ei . Ador, absolut totul la ea = ] .
Aleg, oranj albastru D:,
Un rasarit pe, malul mari. Suna atat de romantiC ;x
Habar, n-am .
Ok . :
Creazy girll : ))
Trec, pe a sasea: " > .
Putina, engleza : d .
Nu, e o intrebare idioata. :] Ar, fi In puii mei : ))
Rock . <3.
Da, am un idol oarecum. Este o tipa emo. Pe nume Brokelle Bones. Este idolul meu, deoarece eu ador stilul emo. Poate asta am si uitat sa mentionez in descriere :]] .
Trupele preferate ar fi : Brokencydee , metallica, Skillet, Paramore , Three Days Grace, Green Day , Evanescence , Black Veil Brides etc. . .
In orasul sighisoara ;o3 .
Da practic doua. Dans si hambal . Si cred, ca o sa ma inscriu si la tenis : p
Am avut. Un papagal verde [ perus ] a scapat. ;d
Hei Zer0 .
Da, am facebook . D :
Hei .
Personaj favorit: Nana . [ rokaritsa : " > ] De ce ? Pentru ca pur si simplu o ador. Ador felul ei de a gandi. Ador personalitatea ei. Ador cum se imbraca . Ador stilul ei . Ador, absolut totul la ea = ] .
Aleg, oranj albastru D:,
Un rasarit pe, malul mari. Suna atat de romantiC ;x
Habar, n-am .
Ok . :
Creazy girll : ))
Trec, pe a sasea: " > .
Putina, engleza : d .
Nu, e o intrebare idioata. :] Ar, fi In puii mei : ))
Rock . <3.
Da, am un idol oarecum. Este o tipa emo. Pe nume Brokelle Bones. Este idolul meu, deoarece eu ador stilul emo. Poate asta am si uitat sa mentionez in descriere :]] .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu . <3