Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Uchihyuga

Deci, am navigat pe A-Zup si am ajuns la ficul tau! ^^ Trebuie sa spun ca sunt foarte, foarte mirata deoarece nu este SasuSaku.Si cand spun mirata, spun ca e OK.

Da'... peste ce-am dat noi aici? o.O Poate n-oi fi eu Ion Creanga, insa... mai trebuie lucrat la el.
Stiu ca la EDIT ai spus "stiu k am vb la doua persoane.." . Trebuie sa-ti spun ca asta e ceva extrem de grav!!!Nu te-apuci [de exemplu] sa scrii din perspectiva lui Z si apoi din cea a lui Y.Mai uita-te prin carti, n-o sa gasesti in niciuna o asemenea greseala.Ai zis ca nu se va mai repeta, sa speram...

Apropo de actiune... :-? Cam pe la al treilea sfert din capitol, hup-zdup, actiunea e varza... ~.~ Deci... nu sunt sigura daca altii au observat, insa pe mine m-a cam deranjat ceva... asa dintr-odata s-au terminat orele si este ora 3 si ceva?Neji, asa, din senin a vrut s-o sarute pe Sakura?Macar daca descriai sentimentele lui pentru fata.Iti spun eu ca daca faceai asta, acum scriai al 3-lea capitol.So... te rog, citeste de mii de ori capitolele pe care le scrii [ma refer acum pe hartie, nu cand vrei sa le postezi] si sa vezi ce mai trebuie sa introduci, sa elimini...si vei ajunge in varf!
Si inca ceva:
"-B-bb-una!E-e-u ss-s-unt H-h-inat-t-a.
...
-D-dd-desig-g-ur!"
Ce inseamna asta?Suntem in clasa intai sa scrii pe silabe, daca le pot numi asa?Bine, bine, inteleg ca Hina e timida, da' macar puteai sa scrii la sfarsitul dialogului ca se balbaia, nu sa creezi prostia asta.Mai spun o data: citeste alte fic-uri, sa vezi daca cineva a mai facut asa.Iti spun eu ca e o perla... -_-
De greseli de tastare... N-ai prea multe dar nici prea putine.
Si m-a mai deranja ca ai storcit niste nume:
Hyuga- Hyuuga
Nezi- Neji
Da, au fost mici greseli, insa chiar e penibil sa gresesti numele cuiva...

Sper ca nu ai inteles ca eu sunt o scorpie si te corectez pe tine.Din contra!Eu iti corectez fic-ul si vreau sa te perfectionezi!Iti spun ca daca o sa respecti macar putin din ce-am scris mai sus, creatiile tale vor fi superbe.

Abia astept sa citesc al 2-lea capitol.Succes! :bye:
[center][Imagine: 40628691.png][/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Uchihyuga - de Me_Samy - 04-06-2010, 08:26 PM
RE: Uchihyuga - de Lya - 05-06-2010, 02:56 PM
RE: Uchihyuga - de Me_Samy - 06-06-2010, 05:26 PM
RE: Uchihyuga - de Savarina Ali - 06-06-2010, 09:46 PM
RE: Uchihyuga - de Kayla. - 07-06-2010, 07:47 AM
RE: Uchihyuga - de βεκi - 07-06-2010, 10:19 AM
RE: Uchihyuga - de Me_Samy - 07-06-2010, 08:12 PM
RE: Uchihyuga - de Savarina Ali - 07-06-2010, 09:17 PM