25-10-2008, 09:13 PM
La inceput nu ma atragea cartea aceasta. Dar intr-o zis m-am asezat si am citit mai pe indelete si pot sa spun ca n-am putut sa o pun jos Citeam in continuu. E o poveste interesanta si bine scrisa, dar nu cred ca e chiar nerecomandata celor slabi de inima ca mie cel putin nu mi s-a parut chiar asa inspaimantatoare, dar asta e doar parerea mea. Ma distreaza fatpul ca pe fiecare scrie "Avertisment: A nu se citi dupa miezul noptii"
Cel mai mult imi plac micile notatii de la sfarsitul fiecarei carti care arata de unde s-a inspirat Delaney pentru anumite lucruri din carte.
Personajul meu preferat e Vraciul. Intelept, puternic si ma si amuza intr-un fel.
Cartile mele preferate au fost "Secretul vraciului"- Personajul lui Meg m-a fascinat inca de cand am aflat de ea in volumul 2 si "Ucenicul vraciului"-pentru ca este introducerea in lumea aceea noua si fascinanta.
Cel mai mult imi plac micile notatii de la sfarsitul fiecarei carti care arata de unde s-a inspirat Delaney pentru anumite lucruri din carte.
Personajul meu preferat e Vraciul. Intelept, puternic si ma si amuza intr-un fel.
Cartile mele preferate au fost "Secretul vraciului"- Personajul lui Meg m-a fascinat inca de cand am aflat de ea in volumul 2 si "Ucenicul vraciului"-pentru ca este introducerea in lumea aceea noua si fascinanta.