19-12-2011, 06:01 PM
Imi pare rau sa va anunt ca nu voi mai continua sa scriu USUKE. Motivul este ca nu mai imi place povestea si chiar daca am facut-o pe Hana sa ajunga la spital, nu am postat. Nu ma mai fascineaza ideea trupei, chiar daca vroiam sa scriu un intreg roman pe tema asta.
Asa sunt eu.
Unii ma considera afurisita cateodata,inclusiv eu, unii draguta mereu, altii poate prea cumite, prietena mea cea mai buna, prea nebuna,etc.
In acest caz spun doar ca ma satur destul de repede de un lucru, daca nu ma reprezinta si sincer USUKE nu ma reprezinta.
Imi cer scuze celor care vroiau sa stie continuarea.
Continuarea: Hana ajunge la spital si are amnezie. Crede ca e cum zicea lumea: feminina si draguta, ca il are pe Misaki ca frate si pe Yaduso ca iubit.
Misaki se indragosteste de ea si ii spune adevarul. In timpul asta se afla ca tipul cu care trebuia sa se marite Leyla,iubita lui Amashi, este Yaduso si Amashi se sinucide.
Asta era continuarea. Sfarsitul va las pe voi sa il deduceti.
Sper totusi ac v-a placut ce am scris si sper sa citit si ce am sa scriu de acum inainte, ce ma va reprezenta cu adevarat.
IMI CER MII DE SCUZE! inca o data... si bye people! :D
Asa sunt eu.
Unii ma considera afurisita cateodata,inclusiv eu, unii draguta mereu, altii poate prea cumite, prietena mea cea mai buna, prea nebuna,etc.
In acest caz spun doar ca ma satur destul de repede de un lucru, daca nu ma reprezinta si sincer USUKE nu ma reprezinta.
Imi cer scuze celor care vroiau sa stie continuarea.
Continuarea: Hana ajunge la spital si are amnezie. Crede ca e cum zicea lumea: feminina si draguta, ca il are pe Misaki ca frate si pe Yaduso ca iubit.
Misaki se indragosteste de ea si ii spune adevarul. In timpul asta se afla ca tipul cu care trebuia sa se marite Leyla,iubita lui Amashi, este Yaduso si Amashi se sinucide.
Asta era continuarea. Sfarsitul va las pe voi sa il deduceti.
Sper totusi ac v-a placut ce am scris si sper sa citit si ce am sa scriu de acum inainte, ce ma va reprezenta cu adevarat.
IMI CER MII DE SCUZE! inca o data... si bye people! :D
I don't know Why I'm here but baby even though we fail It's worth
I know You know It is all about my music
Music Changes our life in the dark so I can change your thoughts
I know You know Your life is also the same Music that is my boo.
I know You know It is all about my music
Music Changes our life in the dark so I can change your thoughts
I know You know Your life is also the same Music that is my boo.