Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

USUKE

[center]II.[/center]
Amashi

Imi scot pachetul de Peace din buzunarul blugilor decolorati. Tricoul meu inca este pe jos.
-Ohayo gozaimasu, Amashi-kun! Se aude vocei Leylei care ma privea.
-Ohayo gozaimasu , Leyla-chan!
Pun chitara la o parte si imi sting tigara in scrumiera. Imi iau tricoul pe mine, imi bag pachetul cu cele 2 tigari ale lui in buzunar, chitara si inainte sa ies pe usa ii zic Leylei:
-Nu uita sa inchizi usa. Lasa-mi cheia in ghiveci.
-Amashi-kun!striga ea in timp ce eu ma indepartez.
Ma intorc si o vad in picioare in fata patului, cu telecomanda in mana.
-Sayonara!
Dau din cap in semn de multumesc si plec.
Osaki tocmai ma sunase anuntandu-ma ca plecam. A zis ca ma ia de la statie. Am de mers un sfert de ora.
Merg.
Ploua.
Sunt singurul care sta la semafor,cel pentru pietoni. Imi scot o tigara. O aprind, dar se stinge. O arunc pe jos si o fac una cu pamantul.
Intr-un final ajung la statie. Osaki inca n-a ajuns.
Ma pun pe o banca si incerc sa-mi aprind ultima tigara ramasa. Nici o sansa. Se stinge la fel ca cea de dinainte.
Osaki apare in Toyota Corolla, impreuna cu Misaki si Hana. Intru in masina.
-Hello, honey! Sare Hana tuguindu-si buzele incercand sa ma sarute.
-Baka! Zic eu in soapta.
Hana face o fata satisfacuta si isi indreapta privirea spre geamul masinii.
-Yo, Amashi! Cum ti-e viata? Ma intreaba Misaki intinzandu-mi pumnul.
Ce semn stupid. Inca nu stie ca nu-s asa?
-Mi s-a termiant pachetul de Peace, spun eu trantindu-i pachetul pe pumnul inca strans.
Osaki, fara sa zica nimic, ii intinde pachetul de Seven Star lui Misaki, iar Misaki imi intinde mie doua tigari.
-Arigatou!
Fara sa-mi dau seama , Yaduso apare in masina,la mijloc, langa mine si Hana.
Misaki incepe si le povesteste ceva despre Joane, iar eu imi aprind una din tigari.
Aud printre franturi ca a plecat, iar Hana il loveste.
-Si chiar n-ai iubit-o. Stii Misaki, tu chiar esti prost!spune ea, lovindu-l.
Incet il mai aud pe Misaki inganand ceva. Yaduso o ia pe Hana si o pune la locul ei.
Yaduso mereu a avut “puterea” asta asupra Hanei. Doar privind-o o “stapanea”, iar el stia asta, iar de cand stie ca ea e indragostit de el profita de ea. Yaduso e mizerabil, e cumplit. Yaduso e un haos.
Are toate femeile pe care le vrea la degetul mic si asa o are si pe Hana.
Hana. La prima vedere ai crede-o un inger, ai crede-o o fata alba, dar eu o cunosc si stiu ca nu e nici inger nici fata alba. Hana e mai mult cu cineva cu chiar vrei sa stai, atata timp cat esti baiat. Nu prea are prietene. in general fetele nu o plac, cele care ajung sa o cunoasca, cel putin.
Ma gandesc la fanii nostri, care au iluzia ca suntem exact asa ca pe scena. Toti cred ca Misaki si Hana sunt frati. Toti cred ca Yaduso si Hana sunt impreuna si ca eu si Osaki suntem cei mai buni prieteni. Nu este chiar asa. Osaki si Hana sunt frati, Hana si Yaduso nu sunt impreuna, iar eu, sincer sa fiu nu am un “cel mai bun prieten”. Osaki si Misaki sunt cei mai buni prieteni, de cand erau mici.
Si Leyla... Leyla nu este ca orice alt fan. Leyla o stie pe Hana. Pentru o anumita perioada de timp au fost cele mai bune prietene, pe vremea pe cand eu si Leyla eram impreuna.
Aseara...

[center]*[/center]

Tocmai iesisem de la dus, ia prosopul inca era infasurat in jurul braului meu, iar cu altul imi stergeam parul lung, negru si ud.
Se auzi soneria.
In fata usii statea Leyla,plangand.Am luat-o de dupa umeri si am tras-o in apartamentul de o camera.Ea se cuibari la pieptul meu si incepu sa planga si mai tare.Mana mea aluneca pe langa corp,lasand-o sa planga singura.Ea se opri si ma privi,apoi se aseza pe scaunul de la birou,incetand sa mai planga.M-am dus si m-am asezat pe marginea biroului mangaind-o pe parul blond, cret.
-Huh?am indemnat-o eu , in felul meu, sa-mi zica ce s-a intamplat,
-Ma marit, Amashi-chan!
Am ramas socat. Stiam ca parintii ei vroiau ca ea sa se casatoreasca cu vecinul lor, fiul unui bancher, dar nu crezusem niciodata ca va veni ziua asta.
Am imbratisat-o, iar ea la randul ei m-a imbratisat.

[center]*[/center]

Amintirea noptii de aseara imi trece prin fata, iar oamenii din jurul meu devin inexistenti.
Ma trezesc din transa mea.
Melodia noastra se aude la radio.
Yaduso se joaca cu parul Hanei. Misaki asculta melodia noastra atent, fermecat, ca orice fan al nostru. Osaki conduce, atent, absent, cum fusesem si eu acum putin timp.
Imi aprind si cealalta tigara pe care mi-a dat-o Osaki.
Eu si Osaki am fost , intr-un timp, buni prieteni, dar asta a fost acum mult timp. Nu stiu exact motivul pentru care prietenia noastra a incetat, dar stiu ca nici unul dintre noi nu a simtit absenta celuilalt.
Osaki parcheaza in fata unui McDonald’s. Ne dam toti jos din masina si ne indreptam spre localul aglomerat.
Misaki, Yaduso si Osaki se duc sa comande, iar eu ii urmez, in timp ce Hana se duce la toaleta. Ea n-are nevoie de codul de pe bonul de masa.
-Konnichiwa, Misaki-san,Yaduso-san, Osaki-san si Amashi-san! Ce doriti sa comandati?
La auzul numelor noastre toti clientii localui isi intorc fetele admirativ, iar un grup de fete se indreapta spre noi.
-Cinci BigMac, raspunde Yaduso in timp ce noi,ceilalti, eram ocupati dand autografe.
Hana se intoarce de la baie, dar si ea este asaltata, de alt grup de fani.
Ea isi afiseaza un zambet, despre care numai noi,”Usuke”, stiam ca este doar de fatada.
In sfarsit ne aflam si noi pe drum, in timp ce fiecare dintre noi isi savureaza masa.
Misaki ii tine si hamburger-ul lui Osaki.
Hana si Yaduso sunt complet separati, caci acum sunt eu la mijloc.
Hm...Al naibii tensiune! De ce eu la mijloc? Hanaa!

I don't know Why I'm here but baby even though we fail It's worth
I know You know It is all about my music
Music Changes our life in the dark so I can change your thoughts
I know You know Your life is also the same Music that is my boo.

Răspunsuri în acest subiect
USUKE - de Color - 05-12-2011, 09:51 PM
RE: USUKE - de Color - 08-12-2011, 06:34 PM
RE: USUKE - de Julliette . - 13-12-2011, 06:19 PM
RE: USUKE - de Color - 19-12-2011, 06:01 PM
RE: USUKE - de Daria - 19-12-2011, 07:23 PM
RE: USUKE - de Color - 07-12-2011, 04:18 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)