26-12-2008, 01:33 PM
ok sunt povesti ..cum ca ....va[oare fantoma ....avioane fantoma si exista o ecplicatie logik numa ca nush care e aia ..
nu sunt extraterestri la sigur )
in niciun caz ..
dar ..eu stiam o povetstioara ca prnin 19 ......nuhs cat ...un vapor de cruaziera ...recea prin triunghiul bermudelor ......
muzika se auzea ....lumea dansa ..se distrau intr-un cuvant ....dupa cateva min dupa ce au ajuns in centrul ..insulei s-a vazut o luna rotnda ....imensa ....si o ceata s-a lasat dupa aproximativ 2 minute vasul a ieist din ceata si arata ....ca un vas fantoma muzika numai erau ....oameni disparusera cu toti ......era un vas devastata tottal ...
prin 1998 park ...acel vas s-a gasit ..si ave la bord doar cateva haine si cateva instrumente ...si au gasit un cadavru .....( scheletiul mai bine zis ) ..
eh cine stie fenomene strani "?
nu sunt extraterestri la sigur )
in niciun caz ..
dar ..eu stiam o povetstioara ca prnin 19 ......nuhs cat ...un vapor de cruaziera ...recea prin triunghiul bermudelor ......
muzika se auzea ....lumea dansa ..se distrau intr-un cuvant ....dupa cateva min dupa ce au ajuns in centrul ..insulei s-a vazut o luna rotnda ....imensa ....si o ceata s-a lasat dupa aproximativ 2 minute vasul a ieist din ceata si arata ....ca un vas fantoma muzika numai erau ....oameni disparusera cu toti ......era un vas devastata tottal ...
prin 1998 park ...acel vas s-a gasit ..si ave la bord doar cateva haine si cateva instrumente ...si au gasit un cadavru .....( scheletiul mai bine zis ) ..
eh cine stie fenomene strani "?
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.