Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Triple Identity [+18]

~Capitolul 3~
~Bunicul~

"Nu te vom uita niciodata, tu ai fost mandria acestui liceu. Odihneste-te in pace, Rick". Aceste vorbe se rostesc inca si la o saptamana de la moartea fostului capitan al echipei de fotbal a liceului. Lex a trecut cu greu peste cele intamplate si isi continua viata asa cum facea inainte insa in inima lui a ramasa un gol, Anna.
-Hei, Lex! (striga Sam)
-Buna, Sam! (spune Lex)
-Si tu tot la clasa de istorie mergi? (intreaba Sam)
-Da! (spune Lex)
-Pai si eu, hai sa mergem impreuna atunci. (spune Sam)
-Da, hai! (spune Lex)
-Parca toata scoala are un aer sobru de cand a murit Rick. Stiu ca ne chinuia mult si ne batea tot timpul dar parca imi pare rau pentru el. O sa fie greu sa ma obisnuiesc sa merg la baie fara sa ies cu capul ud. Tu nu crezi la fel? (spune Sam)
-Da.......si mai este si Anna. Tu ai vazut-o pe la liceu de la moartea lui Rick? (intreaba Lex)
-Nu, daca stau bine sa ma gadesc chiar nu am vazut-o. Precis ii este greu si ei, doar a fost iubita lui Rick. (spune Sam)
-Da, ai drepate. (spune Lex cu o voce trista)
Cei doi se opresc in fata unei tasnitori pentru ca Sam vroia sa bea apa. Langa tasnitoare se afla baia fetelor, unde mai erau doua fete ce discutau. Lex se apropie de baie si le aude.
-Hei, Lisanna, ai auzit ce s-a intmplat cu Anna? (spune Layla)
-Nu? Ce s-a intamplat? (intreaba Lissana)
-Dupa ce tatal ei si Rick au murit a cazut intr-o depresie puternica iar acum am auzit ca a inceput sa se drogheze si sa iasa la produs. (spune Layla)
-Serios? Nu cred! (spune Lissana)
-Ba da, chiar si acum cred ca o gasesti pe centura. (spune Layla)
-Anna, nu se poate! Toate asta sunt din vina mea. Trebuie sa fac ceva. (spune Lex incepand sa alerge)
-Lex, unde fugi? O sa pierzi ora de istorie. (striga Sam in urma lui)

Lex fuge cat poate el de repede si ajunge pe soseaua de centura a orasului unde vede mai multe fetite care stau la produs. Printre aceste fetite el o zareste si pe Anna care statea acolo imbracata foarte sumar. Acesta se apropie incet de ea si spune:
-Anna, chiar tu esti?
-Lex!? Ce naiba faci tu aici? (intreaba Anna mirata)
-Ce s-a intamplat cu tine? Cum ai ajuns in situatia asta? (intreaba Lex apropiindu-se si mai mult)
-Stai acolo! Nu te apropia de mine. (striga Anna)
-Anna, vino cu mine la scoala. Tu nu esti asa. (spune Lex)
-Nu eram inainte dar acum sunt, si asta este doar vina ta, Lex. Tu mi-ai distrus viata, tu esti omul din cauza caruia am ajuns asa. (spune Anna)
-Anna.......(spune Lex)
-Acum carate dracului de aici. (supne Anna cu lacrimi in ochi)
-Ce este, Anna? Ai probleme cu tipul asta? (intreaba pestele Annei aparand in spatele lui Lex)
-Nu, este doar un tocilar. Lasa-l in pace. (spune Anna)
-Foarte bine. Vezi ca am un client pentru tine. (spune pestele)
-Insfarsit! (spune Anna urcand intr-o masina)
-Anna nu! (striga Lex)
-Taci, tancule sau o s-o patesti. (spune pestele)

Seara, Lex ajunge acasa si se pune la birou suparat.
-De ce Anna, de ce faci asta? Oare chiar sunt un monstru? (isi spune Lex in gand)
In momentul de maxima depresie a lui Lex se auizi soneria. Lex se ridica si merge sa vada cine e.
-Vin acuma. (striga Lex)
Acesta deschide usa si in fata apare un batran cu o barba alba si cu o sticla de Jack Daniels in mana
-Buna, nepoate! Ce mai faci? (spune batranul)
-Bunicule?! Ce e cu tine aici? (intreaba Lex mirat)
-Ce? Nu am voie sa il vizitez pe nepotul meu preferat? (intreaba bunicul lunadu-l in brate pe Lex)
-Sunt singurul tau nepot. Si nu ma mai strange ca ma sugrumi. (spune Lex)
-Scuze. (spune bunicul)
-Si acum, serios. Ce faci aici? (intreaba Lex)
-Pai am trecut prin oras si am zis sa trec sa te salut. (spune bunicul)
-Aaaa, pai bine. Hai in casa. (spune Lex)
-Stai asa. (spune bunicul)
-Ce este? (intreaba Lex)
-Nepoate, crezi ca as mai putea aduce cativa prieteni buni si sa dormin o noapte la tine? (spune bunicul punandu-se in genunchi)
-Pai nu vad de ce nu. (spune Lex)
-Esti cel mai bun nepot de pe pamant. Haideti, fetelor, puteti intra. (spune bunicul iesind pe casa scarii)
Din casa scarii intra in casa doua prostituate cu un casetofon urias si cu mult alcool in mana.
-Ce vrei sa faci bunicule? (intreaba Lex speriat)
-Stai linisttit, nici nu vei stii ca suntem aici. Eu ma retrag in camera ta cu aceste domnisoare distinse. Sa nu ne deranjezi pana dmineata. (spune bunicul intrand cu fetele in camera lui Lex)
-Perfect acum m-am procopsit si cu mosul si n-am nici unde dormi. (spune Lex in gand)
Dupa 30 de minute Lex sta in camera de zi foarte furios deoarece nici gandurile nu si le auzea din cauza muzicii date la maxim si a gemetelor de orgasm din camera lui. Lex zareste dintr-odata o sticla de Jack lasata de bunicul sau in urma si se duce sa o ia.
-Orcum viata mea e distrusa, hai sa vedem noi ce gust are. (spune Lex incepand sa bea din Jack)
Lex bea toata sticla si se imbeata foarte tare incepand sa cante catece de jale, toate cu Anna. La un moment dat acesta intra in camera lui unde ii vede pe bunicul sau si cele doua femei facand sex.
-Ce faci aici? (intreaba bunicul)
-Sex! Vreau si eu. (spune Lex mergand catre pat)
Lex mai faci un pas si cade jos frant si incepe sa sforaie.
-Ma scuzati domnisoarelor dar nepotul meu nu prea este obisnuit cu bautura. Il voi pune in patul din dormitor dupa care vom continua. (spune bunicul luandu-l in brate pe Lex)
-Bine, puisor. (spune una dintre femei)
-Te asteptam aici fierbite. (spune cealalta)

A doua zi dimineata Lex se trezeste cu o durere imensa de cap
-Auauau! Capul meu! (spune Lex oftand)
-Asa iti trebuie daca bei ca porcul. (spune bunicul pregatind de mancare)
-Uite cine vorbeste. Tu cum rezisti? (intreaba Lex)
-Multi ani de antrenement, nepoate. (spune bunicul)
-Ce bine miroase. Ce faci de mancare? (intreaba Lex)
-Specialitatea mea, tocanita de gandaci. (spune bunicul)
-Ce?? (spune Lex sarind din pat)
-Sper sa mananci tot, caci am stat toata dimineata sa caut gandaci pentru tine. (spune bunicul)
Dupa mancare bunicul isi ia hainele pe el si se pregateste sa plece in oras.
-Eu am plecat.Vin deseara (spuen bunicul iesind pe usa)
-Bine! Cred ca mi se misca ceva in stomac. (spune Lex fugind catre WC)
Ziua trece extrem de repede iar seara se lasa. Lex sta si invata ca deobicei la algebra cand dintr-odata usa de la intrare se deschide.
-Nepoate, am ajuns acasa! (striga bunicul)
-Bine bunicule. (spune Lex)
-Drace, speram sa se fi culcat. (spune bunicul)
-De data asta cu ce parasuta ai mai venit? (spune Lex mergand sa vada cu cine a venit bunicul)
-Anna........(spune Lex ramanand socat)
-Lex........(spune Anna la fel de socata)
-Va cunoasteti? (intreaba bunicul)
-Da. (spune Lex)
-Nepoate, sa nu imi zici ca si tu umbli la curve. (spune bunicul)
-Nu, ea este o colega de scoala. (spune Lex)
-Nici aici nu scap de tine? (spune Anna)
-Domnisoara, parca spuneai ca esti majora. (spune bunicul catre Anna)
-Nu mai conteaza. Eu am plecat (spune Anna plecand)
-Anna stai. (spune Lex)
-Ce vrei? (intreaba Anna)
Bunicul se uita atent la gatul lui Lex si vede medalionul dupa care incepe sa urle.
-Aaaaaaaaaa......(urla bunicul)
-Ce este bunicule? (spune Lex)
-Medalionul blestemat!? Cum a ajuns asta la tine? (spune bunicul)
-Cred ca a inebunit mosu. (spune Anna)
-Esti bine Lex? Nu ti s-a intamplat nimic ciudat in ultimele zile? (intreaba bunicul)
-Adica?! (spune Lex)
-Tu porti medalionul blestemat al familiei nosatre. Asta este un pericol major pentru tine si pentru cei din jurul tau. (spune bunicul speriat)
Never Give Up!

Răspunsuri în acest subiect
Triple Identity [+18] - de Nekirus - 17-04-2011, 12:23 PM
RE: Triple Identity [+18] - de Nekirus - 17-04-2011, 11:09 PM
RE: Triple Identity [+18] - de Nekirus - 18-04-2011, 12:44 PM
RE: Triple Identity [+18] - de Nekirus - 18-04-2011, 09:01 PM
RE: Triple Identity [+18] - de Stormrage - 19-04-2011, 12:31 PM
RE: Triple Identity [+18] - de Nekirus - 20-06-2011, 05:03 PM
RE: Triple Identity [+18] - de Nekirus - 21-06-2011, 08:30 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)