Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Treizeci ÅŸi ÅŸase de secunde

Heeelăăău! Iată că, după mult timp de când n-am mai trecut pe la secțiunea asta, m-am oprit la povestea ta. Mi se făcuse dor să mai citesc câte ceva, iar tu m-ai lăsat plăcut impresionată. Dar, haide să o luăm cu începutul. În primul rând, există câteva greșeli de tastare/exprimare, care ți-au fost enumerate mai sus. N-am să mai adaug și eu altele, n-ar avea rost. Nu-ți fă griji, oricui se întâmplă. Toți greșim. Încearcă doar să corectezi de mai multe ori înainte să postezi, să te asiguri că totul este la locul lui. Acum, la povestea cu „spațiu înainte și după semnele de punctuație”; personal, nu mă deranjează prea tare. Este ok, dar totuşi, este de preferat să eviti. Ceva ce nu-mi place este faptul că nu scrii cu diacritice. Ar fi preferabil, și probabil că așa ai fi mai atentă și la greșelile gramaticale/de tastare. Trecând peste aceste mici aspecte, hai să trec la partea importantă: povestea în sine. Ideea, mi se pare destul de interesantă. Am rămas, pot spune, captivata de ceea ce ai „așternut pe hârtie” – la figurat vorbind. Îmi place mult că descrii în detaliu, la fel și filul povestirii, mi se pare foarte ok. Ce nu îmi place este faptul că te complici puțin cam mult. Capitolele sunt medii, însă cuprind destul de puțină acțiune. Eu zic să încerci să faci capitolele puțin – doar puțintel: 3 – mai lungi. Așa consider eu, rămâne ca tu să decizi. Aștept cu nerăbdare next-ul. Sper să fie cât mai curând! Spor la scris să ai, și să nu renunți. Eu una apreciez și îmi place ceea ce scrii.

Kisses: *
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

Răspunsuri în acest subiect
Treizeci ÅŸi ÅŸase de secunde - de Axel . - 24-11-2011, 11:22 PM
RE: Treizeci ÅŸi ÅŸase de secunde - de Niska - 23-12-2011, 07:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  7 secunde Sarra 0 2.300 13-06-2009, 01:15 PM
Ultimul răspuns: Sarra

Utilizatori care citesc acest subiect: