Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Treizeci ÅŸi ÅŸase de secunde

Yeah , my dears , I'm back . Special thanks go to R-A-V-N-E-R , dar tie ti-am mai multumit XD . Oh , and you inspired me to do this fic * laugh * .
Me_Andreea . Actually , nu sunt chiar asa noua pe forum , am mai avut cateva conturi dar de , am uitat parolele sau username-urile si chestii de acest gen . Apoi , mersi ca mi-ai comentat ficul . But am niste intrebari / nelamuriri / completari : Naratiunea si Actiunea nu sunt acelasi lucru ? ;
Doar am spus ca este necorectat , nu am destul timp ~ acum cu tezele , pregatirile la teatru , etc. ~ sa-mi mai corectez si lucrarile . ;
Apoi , si eu am un stil propriu . My dear , modul in care folosesti semnele de punctoatie nu este un impediment .
Legat de ' idee ' : cum poti sa-ti dai seama cat de slefuita este doar din primul capitol ? Abea daca ai aflat ce relatie era intre Sara si Radolph .

Capitolul 2 .
Slava tie , bestie .

Oamenii uita adesea sa se opreasca in loc si sa multumeasca . Sa se bucure de ce au , ca sunt vii , pentru mana de ajutor ce le-a fost intinsa ... Cati dintre voi o fac ? Nici unul !
Sara statea chircita pe patul moale , cu genunchii la gura si cu privirea inlacrimata . Fusese lasata singura de Sirius , in favoarea cercetarilor sale despre sirene . ' Halal lume ... ' isi spuse tanara in gand , suspinand adanc .
Camera era invaluita usor intr-un intuneric mai profund decat cel al abisului . Timpul parca se oprise si durerea se amplifica inauntrul Sarei . Pana si perna ei era impotriva sa . Era mai tare si calda decat ar fi dorit tanara . Tabloul de pe peretele opus geamului ii zambea nostalgic , neingrijit si rautacios . Era doar in imaginatie ei , constata satena la fel de indurerata . Un vag miros de levantica , ca cel al lui Rado , ii imbie narile .
Nu credea vreodata ca va plange atata pentru o persoana , dar destinul este nemilos chiar si cu cea ce-l face . Este ca o bestie crescuta in tihna , ce apoi isi revarsa furia asupra fiecarei vietati . Smulge si mananca inimi ...

*

Compatimea lumea din ce in ce mai mult . Nu crezuse asta pana atunci , dar stand la biroul sau in aceasta dimineata si bandu-si obisnuitul capuccino dublu cu extra zahar , realiza cat de patetici erau unii oameni ~ adica toti . Cu exceptia lui , fara indoiala .
Barbatul se ridica de la masa de doua persoane acoperita de o frumoasa broderie scumpa , colorata cu rosu , verde si galben , si isi lua sacoul in patratele , negru ca cenusa . Era putin trecut peste zece dimineata , iar soarele palid de Noiembrie abea capata putina forta . Dadu niste haine aruncate pe jos la o parte , cu piciorul , si lua cheile de pe podeaua rece . Inainte de a deschide usa apartamentului luxos de trei camere in care statea doar el , arareori si cate-o curva bine-platita , telefonul sau suna . Acordurile melodiei ' Vodoo Child ' , interpretata de ' Zeul ' Jimi Hendrix inunda holul . Brunetul scoase mobilul din husa lui si , fara sa arunce nici macar o privire inspre ecran , raspunse .
- ' Yoh , te-ai trezit si tu intr-un final . Will , omule , credeam ca te-a sedat vreo gagica . ' ii zise interlocutorul sau , imediat ce sunetul scurt se auzi in difuzor .
Barbatului nu ii lua mult sa-si dea seama cine e , ci doar bombani cu jumatate de gura " Shorty " . Da , acest tip , un negru venit dintr-un ghetou al New York-ului si imbogatit de curand , era si cel mai bun prieten al sau .
- Doh , normal , stii ca acum ma trezesc eu deobicei ...
- ' Lasa asta , man , hai sa ma ajuti cu chesti aia . ' il intrerupse intr-un mod grosolan Shorty , punand accent pe ultimul cuvant .
Will simti nevoia sa ofteze si sa-si dea ochii peste cap , dar in privinta primei se abtinu cu greu , caci stia ca altfel urma sa se injure si nu dorea asta . Isi trecu mana prin par , intr-un gest exasperat , si iesi din casa . Aerul rece ii facea obrajii sa fie mai rosii , in contrast cu restul pielii sale albe . Mergea alene , balanganindu-se usor . Dupa ce ii arunca un " hai ca vin " amicului sau si inchisera apelul , William patrunse in masina calduroasa , un Volvo C70 de un verde aprins . Ii era usor sa spuna nu cererii negroteiului , dar nici bou nu era .
Se sprijini cu capul de volan , obosit , si abea impinse cheile in contact . O roti de doua ori , si auzi cum motorul ia viata .

*

Se tot foia prin camera , in timp ce-si fuma ultima tigara . Iar ramasese fara , lucru ce-l scotea din pepeni si facea sa darame tot biroul . Shorty inghiti brusc cand il vazu pe Will intrand , tunand si fulgerand . Avea o zgarietura pe gat , probabil de la accidentul de acum doua zile . Dezaproba din cap si isi relua personalitatea de pusti-absolut-tembel , cu care nimeni nu era de acord . Dar hei , lui ii placea de sine ! Vru sa isi reinceapa monologul interior , cel despre cat de bine e sa fii Shorty , dar gandurile sale narcisiste fusera intrerupte cu lehamite de vorbele barbatului ce statea in fata sa , aranjadu-si sacoul .
- Tot nu am inteles ce i-ai facut hacker-ului , comenta William in timp ce strabatea camera pana la mini-bar .
- Nici nu trebuie , man . relua Shorty , gata de atac . Ii facu semn sa-si mai toarne din vodka veritabila . In plus , eu nu i-am facut nimic . Doar niste asasini mici , as putea spune .
- Esti groaznic , frate . Will se auto-aproba , dupa cateva secunde , si ranji . Iar cu Fate cum ramane ?
Shorty doar il privi pe barbat suspicios si se multumi prin a da din umeri . Stia ca , mai devreme sau mai tarziu , va trebui sa-si fure fosta-verisoara-demult-pierduta-care-nici-nu-stia-de-el . Ofta cu jumatate de suflet si parca acum totul nu mai avea sens . Facuse totul ca s-o apere pe micuta Sara , chiar pusese sa fie omorat cel ce fusese foarte apropiat de ea , zdrobise capete ce doreau s-o atinga si raneasca ... " In zadar " , isi spuse negrul in intimitatea gandurilor si se aseza pe fotoliu . Desi era greu pentru inima sa slabita , trebuia sa se poarte ca si cum n-ar cunoaste-o si nu i-ar pasa daca moare sau traieste . Greu lucru , caci era vulnerabil doar la auzirea numelui sau .
Will il zgudui , caci nu era atent la monologul sau absolut plictisitor si cu o necesitate indoielnica . Cuvintele ii ieseau pe gura , dar nici jumatate din acestea nu erau scoase cu vreun rost anume .
Chiar inainte ca ceva sa mai fie spus , pe usa mare din lemn intra o tanara , pitica si cu forme bine definite . Parul roscat ii era dat valuri pe spate iar deasupra fruntii avea o cordeluta subtire , alba si impletita . Le zambi celor doi iar Shorty rasufla usurat . Dar in zadar , tanara era mai degraba pregatita de o cearta apriga . Fata frumoasa si trandafirie se chirci , formand o grimasa de toata frumusetea . Avea sprancenele aproape unite , de indignare .
- Voi doi ! Porcilor , idiotilor , tampi buni de nimic , imbecili fara creier ! vocea ei aproape pitigaiata inunda camera . Nu era nimic bun in acele insulte . Gesticula cu palmele , de parca ar fi vrut sa ia scaunul din dreapta sa si sa-i dea unuia in cap pana moare .

[Imagine: MANOWAR.jpg]
Brothers everywhere
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World !

Răspunsuri în acest subiect
Treizeci ÅŸi ÅŸase de secunde - de Axel . - 24-11-2011, 11:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  7 secunde Sarra 0 2.300 13-06-2009, 01:15 PM
Ultimul răspuns: Sarra

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)