22-04-2009, 10:49 PM
G`eh gata cu pauzele de pe zup.Deja m`am prea invatat.
1.Marina--> In ultimul timp vorbescu cu ea non stop.Diverse lucruri and lots of crap.
2.Mitzuke--> Hahahah Ne`am vazut atunci cand ti`am dat lucrurile si la olimpiada.A fost fun xD
3.Kyouka_Suigetsu eeeh scuze..America F*CK YEAH!.Am mai stat si cu tine iar faza cu tipu` de la pizza a fost tare.Good old memories[not so old but whutever]
4.Zuppy Bot Pai nu? Cine nu are cu cine sa vorbeasca,vorbeste cu el.
5.Sensei ramai chiar si cu nicku` schimbat.Niji a fost bestial.No apples allowed! Pacat ca nu o sa ne mai vedem si la Otaku -__- Me isn`t coming.
6.Snow &Shiva. Mai ales Snow cu obsesia ei cu sabia mea -__- and poor Shiva of course xD
7.The boys from the forum (ca multi mai sunt) keep on going.
8.Restu 1
9.Restu 2 xD
Si Yulobo[ei nu`i trebuie numar ]
Daca am uitat pe careva just say it!
Edit: Gah Yulobo ur right..mare greseala,here,is it good?
1.Marina--> In ultimul timp vorbescu cu ea non stop.Diverse lucruri and lots of crap.
2.Mitzuke--> Hahahah Ne`am vazut atunci cand ti`am dat lucrurile si la olimpiada.A fost fun xD
3.Kyouka_Suigetsu eeeh scuze..America F*CK YEAH!.Am mai stat si cu tine iar faza cu tipu` de la pizza a fost tare.Good old memories[not so old but whutever]
4.Zuppy Bot Pai nu? Cine nu are cu cine sa vorbeasca,vorbeste cu el.
5.Sensei ramai chiar si cu nicku` schimbat.Niji a fost bestial.No apples allowed! Pacat ca nu o sa ne mai vedem si la Otaku -__- Me isn`t coming.
6.Snow &Shiva. Mai ales Snow cu obsesia ei cu sabia mea -__- and poor Shiva of course xD
7.The boys from the forum (ca multi mai sunt) keep on going.
8.Restu 1
9.Restu 2 xD
Si Yulobo[ei nu`i trebuie numar ]
Daca am uitat pe careva just say it!
Edit: Gah Yulobo ur right..mare greseala,here,is it good?