17-07-2007, 11:48 AM
1:hatake kakashi: un ninja desavarsit,un sensei super extra.Pare ca nu se implica insa stie sa traga o linie intre orice lucru.Amuzant rau.Bun luptator,inteligent.Bun tactician.Stie cum sa-si distruga inamicul,desi poate acela este mai puternic decat el.e cute cu masca aia...Nu sare in lupta fara sa analizeze aproape la perfectie inamicul.
2: Hyuuga Neji:in shippuden este singurul de rang jouunin.Byakugan este una din tehnicile mele favorite.Bun ninja.Inteligent.Mereu este cu capul limpede si analizeaza totul in profunzime.Ca si kakashi,se gandeste inainte sa actioneze.
3;Naruto: lenes ,lenes...dar are ceva care mereu mi-a placut.Determinare,putere...si seamana asa mult cu yondaime(lol..yondaime e cute..desi e mort..)
4:Temari: tipa e super determinata si puternica.Bravo ei.
5:Gaara...a devenit un bun prieten de-al lui naruto...si se aseamana cu el in multe privinte..
2: Hyuuga Neji:in shippuden este singurul de rang jouunin.Byakugan este una din tehnicile mele favorite.Bun ninja.Inteligent.Mereu este cu capul limpede si analizeaza totul in profunzime.Ca si kakashi,se gandeste inainte sa actioneze.
3;Naruto: lenes ,lenes...dar are ceva care mereu mi-a placut.Determinare,putere...si seamana asa mult cu yondaime(lol..yondaime e cute..desi e mort..)
4:Temari: tipa e super determinata si puternica.Bravo ei.
5:Gaara...a devenit un bun prieten de-al lui naruto...si se aseamana cu el in multe privinte..