1. Gaara - personajul meu preferat : X .. imi place pt. ca este puternic... ff. puternic .. imi place cum arata : X *love his red hair*.. atitudinea de bad guy cel putin la inceput.. dar apoi a devenit bun si a ajuns kazekage..cel mai mult imi place la el faptul k a avut puterea de a uita trecutul si de a merge inainte : D
2. Temari - este foarte puternica... : ) semenam la caracter : P .. incapatzanata, dura, cam rea : D .. deasemenea arata super bine : X
3. Shikamaru - am mai zis, este lenesssh : X inteligent... kawaii : * ..
4. Naruto - este amuzant, mereu ma face sa rad : )) increzator in sine.. imi place ca ar face orice pt. a'si indeplini visul : ) ..in ciuda trecutului sau : ( este mereu vesel, xu zambetul pe buze..!! : D
5. Neji - imi place atitudinea lui ... cum arata...: ) si faptul ca este foarte puternic : P
2. Temari - este foarte puternica... : ) semenam la caracter : P .. incapatzanata, dura, cam rea : D .. deasemenea arata super bine : X
3. Shikamaru - am mai zis, este lenesssh : X inteligent... kawaii : * ..
4. Naruto - este amuzant, mereu ma face sa rad : )) increzator in sine.. imi place ca ar face orice pt. a'si indeplini visul : ) ..in ciuda trecutului sau : ( este mereu vesel, xu zambetul pe buze..!! : D
5. Neji - imi place atitudinea lui ... cum arata...: ) si faptul ca este foarte puternic : P