25-03-2012, 02:58 PM
Rock Lee - imi place, e personajul meu preferat (pot spune). Nu se da batut, e dragut, e foarte comic cand practica Suiken *laughs* etc.
Gaara al Desertului - puternic, roscat (sa se tina cont), ranjet fabulos, frivire mortala, o bestie minunata. *dreaming*
Neji Hyuga - rece, privire glaciara etc.
Kankuro - a inceput sa imi placa (ca restul personajelor de altfel *rolling on the floor*) de el din cauza RPG-ului. Denis stie.
Shino Aburame - Shino x Kankuro. *laughs* Si aici oare sa il pun si pe Guy sensei sau Zabuza?
Gaara al Desertului - puternic, roscat (sa se tina cont), ranjet fabulos, frivire mortala, o bestie minunata. *dreaming*
Neji Hyuga - rece, privire glaciara etc.
Kankuro - a inceput sa imi placa (ca restul personajelor de altfel *rolling on the floor*) de el din cauza RPG-ului. Denis stie.
Shino Aburame - Shino x Kankuro. *laughs* Si aici oare sa il pun si pe Guy sensei sau Zabuza?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2