12-08-2010, 03:07 PM
1. Sasuke: e dagut si puternic si este personajul meu preferat chiar daca la un momendat devine rau mie tot imi place ca el este pisoiasul meu:-*
:love:
2.Izuna: e un tip calm si cu o atitudine hotarata e dragut si totusi cand e mai mic seamana aproape perfect cu sasuke dar cand creste seamana intr-un fel cu itachi e un tip de treaba
3.Itachi:mereu a fost un razboinic dar totusi in inima lui se gasea mila pentru fratele sau mai mic sasuke. E de treaba dar nu e chear genu meu
4.Madara: uneori pare a fi nebun si rau dar si el ca itachi are o inima cam de piatra dar totusi o inima :smart:
5.Naruto este un mancacios dar va fi un erou cam neasteptat.
A avut o viata grea dar pana la urma isi va implini visul de a deveni hokage
:love:
2.Izuna: e un tip calm si cu o atitudine hotarata e dragut si totusi cand e mai mic seamana aproape perfect cu sasuke dar cand creste seamana intr-un fel cu itachi e un tip de treaba
3.Itachi:mereu a fost un razboinic dar totusi in inima lui se gasea mila pentru fratele sau mai mic sasuke. E de treaba dar nu e chear genu meu
4.Madara: uneori pare a fi nebun si rau dar si el ca itachi are o inima cam de piatra dar totusi o inima :smart:
5.Naruto este un mancacios dar va fi un erou cam neasteptat.
A avut o viata grea dar pana la urma isi va implini visul de a deveni hokage